Προκαλεί με ψέματα ο Σαμαράς εν όψει της εκκένωσης: Οι υπάλληλοι της ΕΡΤ φταίνε για το μαύρο

23.6.13

Παραθέτω ένα απόσπασμα από το ρεπορτάζ του in.gr για το άρθρο του πρωθυπουργού στο Βήμα της Κυριακής:

(Ο Σαμαράς) υπογραμμίζει ότι ήταν συνειδητή επιλογή να καταργηθεί η ΕΡΤ, αλλά διευκρινίζει ότι το μαύρο στις οθόνες «δεν ήταν επιλογή» της κυβέρνησης. «Έγινε διότι οι υπάλληλοι της ΕΡΤ κατέλαβαν...


...το κτίριο και συνέχισαν να εκπέμπουν "πειρατικά". Τι έπρεπε να κάνουμε, να μείνει όλο το κράτος αιχμάλωτο συντεχνιών;» είπε.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Νομίζω ότι πια έχω σιγουρευτεί ότι έχουμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο ο οποίος όχι μόνο δεν θέλει αλλά δεν μπορεί και να καταλάβει τι συμβαίνει.

Αφού πρώτα προκάλεσε μια τεράστια κρίση συκοφαντώντας με φρικτό τρόπο όλους τους εργαζομένους της ΕΡΤ, τώρα τους κατηγορεί και για το «μαύρο», λέγοντας συνειδητά ψέματα.
Θυμίζω ότι στην περιβόητη Κεδίκογλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ υπήρξε η εξής αυτούσια αποστροφή: «έτσι λοιπόν, απόψε, μετά το τέλος του προγράμματος, πέφτει το σήμα».

Ένας πρωθυπουργός που εξοργίζει τους εργαζόμενους της ΕΡΤ με τέτοιο τρόπο ενώ ίσως ακολουθεί και η εκκένωση του Ραδιομεγάρου, θέλει σίγουρα να τελειώσει αυτή η πολιτική κρίση; Το ΠΑΣΟΚ που διέσωσε αυτόν τον πρωθυπουργό συμφωνεί επίσης ότι για το μαύρο φταίνε οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ;