Και στο τέλος θα κάνουν ότι δεν σε ξέρουν

19.9.13

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες διαστάσεις της υπόθεσης του Παύλου Φύσσα είναι η ευκολία με την οποία η Χρυσή Αυγή «πούλησε» τον δολοφόνο σύντροφο της.

Έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο πάρα πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι ο δράσης......ήταν ιδιαίτερα ενεργό μέλος του κόμματος με συμμετοχή σε όλες τις σχετικές δράσεις και μάλιστα μέχρι πολύ πρόσφατα.

Σύμφωνα επίσης με όλες τις μαρτυρίες και την επίσημη θέση της Αστυνομίας, ο δολοφόνος κλήθηκε από συντρόφους του για να «καθαρίσει» τον τσακωμό με την παρέα του νεκρού.

Παρ' όλα αυτά όμως, το κόμμα που υποτίθεται ότι τα βάζει με τους «προδότες», που υποτίθεται ότι βασίζεται στην ιεραρχία και στη στρατιωτική πειθαρχία, που περνάει γριούλες απέναντι στο πεζοδρόμιο κι όλα αυτά χαζοχαρούμενα, σήμερα δηλώνει ότι δεν ξέρει απολύτως τίποτα για τον φόνο.

«Καταδικάζουμε», «δεν είναι μέλος μας», «δεν τον ξέρουμε», «ο καθένας μπορείς να δηλώνει ό,τι θέλει» και πάει λέγοντας. Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι η κομπανία των θρασύδειλων μπρατσαράδων. Φαίνεται ότι το περίφημο σύνθημα «τα χέρια μας είναι καθαρά» οφείλεται στην αξιοποίηση των χεριών των χρήσιμων ηλιθίων που έσπευσαν να πιστέψουν στους Κασιδιάρηδες και στους Μπαρμπαρούσηδες...