Επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου στο Κερατσίνι

18.9.13

Επίθεση δέχθηκε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος στο Κερατσίνι. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ δέχθηκε επίθεση από ομάδα αγνώστων, την ώρα που θα κατέθετε στεφάνι στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Ο κ. Καμμένος αποχώρησε αιμόφυρτος, αφού δέχθηκε ένα χτύπημα στη μύτη. Σύμφωνα......με πληροφορίες, φθορές υπέστη και το συνοδευτικό όχημα της αστυνομίας.


Σχόλιο Παραπολιτικής: Έσπειραν ανέμους και θερίζουν θύελλες. Όταν δεν αποδοκιμάζεις κάθε μορφή βίας, πρέπει να περιμένεις ότι μια μέρα θα στραφεί κι εναντίον σου. Όταν ασκείς πολιτική με προτροπές λιντσαρίσματος των πολιτικών σου αντιπάλων, δεν πρέπει σήμερα να εκπλήσσεσαι γι' αυτό που συνέβη.΄

Παρ' όλα αυτά, θεωρώ απαράδεκτο να εμφανίζονται ξανά ιδιοκτησιακές αντιλήψεις για το ποιος μπορεί να θρηνήσει τη δολοφονία ενός ανθρώπου. Δεν θεωρώ ότι νομιμοποιείται κανείς να εμποδίσει τον κ. Καμμένο από το να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Προσωπικά, καταδικάζω απερίφραστα τη βία κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάνω δηλαδή ότι ο ίδιος αρνήθηκε πολλάκις να κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους.