Κι ο Βούτσης αγχώνεται μην χάσει τις αντιμνημονιακές ψήφους...

26.9.13

Την ώρα που η κοινωνία παρακολουθεί ακόμα σοκαρισμένη τις αποκαλύψεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής, στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο Νίκος Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ, συνομιλώντας με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου του ΠΑΣΟΚ δήλωσε:

Βούτσης: Το κάδρο (ενιαίο μέτωπο) το θέλετε για άλλους λόγους, για να νομιμοποιήσετε την ασκούμενη πολιτική και να απενοχοποιήσετε τις......κοινωνικές συνέπειες, που οδηγείται ο κόσμος σε απόγνωση. Γι αυτό το θέλετε ενιαίο κάδρο (…) δεν θέλουμε και δεν πρέπει να διαμορφωθεί ένα «κάδρο» που θα πάει δίπλα τα οικονομικά και τα κοινωνικά προβλήματα.

Κωνσταντινόπουλος: Για ψηφοθηρικούς λόγους είναι λοιπόν κ. Βούτση;

Βούτσης: Βεβαίως. Από την πλευρά σας είναι για τη νομιμοποίηση της ασκούμενης πολιτικής και για την απενοχοποίησή σας από τις άθλιες κοινωνικές επιπτώσεις. 

Υπάρχει και το σχετικό video εδώ. Τι να πει κανείς για τις προτεραιότητες του κ. Βούτση; Τι να πρωτοσχολιάσει για το άγχος του μην κάτσει στο ίδιο τραπέζι ο ΣΥΡΙΖΑ με τα υπόλοιπα κόμματα κόντρα στη Χρυσή Αυγή;

Εντυπωσιακή πάντως η ανασφάλεια του. Γιατί φοβάται ότι ο κόσμος θα «μπερδευτεί» αν δει τον Τσίπρα δίπλα στον Σαμαρά να καταδικάζει τη βία; Ωραία εμπιστοσύνη στους πολίτες έχει...