Ριζοσπάστης: Δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά μελών του ΚΚΕ στο Πέραμα

13.9.13

Εκτεταμένα επεισόδια έξω από την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος έλαβαν χώρα αργά το βράδυ της Πέμπτης, όταν ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής ήρθαν στα χέρια με μέλη του ΚΚΕ που πραγματοποιούσαν αφισοκολλήσεις, με αφορμή το 39ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ριζοσπάστης", τα μέλη του ΚΚΕ δέχθηκαν επίθεση από περίπου τριάντα άτομα με κράνη και μπλούζες......της Χρυσής Αυγής που κρατούσαν σιδερολοστούς και κοντάρια.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, σε λίγα λεπτά ακολούθησαν απίστευτες σκηνές ξυλοδαρμού.
Όπως καταγγέλλει ο "Ριζοσπάστης" τα μέλη της Χρυσής Αυγής τραυμάτισαν συνολικά επτά άτομα, ενώ έσπασαν τα τζάμια και προκάλεσαν σοβαρές φθορές στα αυτοκίνητα του συνεργείου αφισοκόλλησης.

Για την εν λόγω επίθεση, η εφημερίδα του ΚΚΕ κάνει λόγο για μαφιόζικη επίθεση με στόχο να υπάρξει νεκρός:

"Ύπουλη και δολοφονική επίθεση, με μανία που δείχνει ότι ήθελαν νεκρό. Ο απολογισμός της μαφιόζικης επίθεσης ήταν επτά τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όλοι στελέχη του ΚΚΕ. Μεταξύ αυτών ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης. Είναι φανερό ότι η δράση του ΚΚΕ στην περιοχή και η επιρροή του ταξικού Συνδικάτου Μετάλλου στους μεταλλεργάτες της Ζώνης ήταν το κίνητρο της επίθεσης από τα μαντρόσκυλα της μεγαλοεργοδοσίας. Λίγες βδομάδες πριν, με βίντεο που γύρισαν εν κρυπτώ στη Ζώνη, είχαν εξαπολύσει ανοιχτά απειλές σε βάρος του ταξικού συνδικάτου και στελεχών του ΠΑΜΕ".

Πηγή: News247

Σχόλιο Παραπολιτικής: To ξέρουμε όλοι καλά ότι τα κοστούμια στενεύουν τους νεοναζί. Είναι ανατριχιαστικό το ότι έχουν αποκτήσει τέτοια δύναμη κρούσης ακόμα και στο Πέραμα ώστε να τα βάζουν με την κάποτε πανίσχυρη ΚΝΕ.