Επίσημη υιοθέτηση της θεωρίας των δυο άκρων από τον Σαμαρά- Όρισε και το άλλο άκρο (ηχητικό)

2.10.13

Ειλικρινής για πρώτη φορά, έστω κι εκτός συνόρων, υπήρξε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ο οποίος εναρμονίστηκε κι επίσημα με το ακροδεξιό περιβάλλον του υιοθετώντας τη θεωρία των δυο άκρων.

Μιλώντας στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Peterson Institute for International Economics σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι από τη μια υπάρχει η Χρυσή Αυγή κι από την άλλη εκείνοι που θέλουν την έξοδο της χώρας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Με λίγα λόγια, ο πρωθυπουργός της χώρας εξίσωσε ένα κόμμα που στα σπλάχνα του αναπτύχθηκε μια εγκληματική οργάνωση του κοινού ποινικού δικαίου με κόμματα τα οποία απλώς εκφέρουν μια διαφορετική άποψη για την τύχη της χώρας με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΚΚΕ.

Όσο κι αν διαφωνεί κανείς με τον Κουτσούμπα ή τον Λαφαζάνη, είναι απόλυτα γελοίο κι επικίνδυνο για τη Δημοκρατία το να τον εξισώνει ως ισότιμο «εχθρό» με τους νεοναζί εγκληματίες που μαχαιρώνουν όσους διαφωνούν μαζί τους.

Καλό θα ήταν λοιπόν να τελειώνει η πλάκα με τη δήθεν «δυσφορία» του Μεγάρου Μαξίμου για τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Τα ίδια ακριβώς πιστεύει και ο πρωθυπουργός και μάλιστα τα πίστευε πάντα. Απλώς του χρειάστηκε πολιτικά να παραστήσει τον υπεύθυνο Δεξιό που σώζει τη χώρα.

Ακούστε τον περίπου μετά το 10:15 του ηχητικού Νο 2 από τη συνέντευξη του: