Όμοφωνα ένοχος για όλα τα αδικήματα που του αποδίδονται κρίθηκε ο Τσοχατζόπουλος

7.10.13

Ομόφωνα ένοχος για όλα τα αδικήματα που του αποδίδονται κρίθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Οι δικαστές του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων έκριναν ένοχο τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλο για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, όπως και άλλους 16 συγκατηγορούμενούς του, μεταξύ των οποίων την σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, την κόρη του Αρετή, την πρώην σύζυγό του Γκούντρουν και τους Γιάννη Σμπώκο και Νίκο Ζήγρα (ο οποίος απαλλάχθηκε μόνο για μία από τις πράξεις του).


Ένοχοι κρίθηκαν επίσης για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες οι: Αστέριος Οικονομίδης, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, Γιώργος Σαχπατζίδης, Ταλιτά-Μαρία Τσεκούρα, Νικόλαος Γεωργουλάκης, Παναγιώτης Σταμάτης, Οράτιος Μελάς, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Φώτιος Αρβανίτης, Νικόλαος Καρατζάς και Γεώργιος Κωνσταντάτος. Αθώοι κηρύχθηκαν οι Σπύρος Χατζηνικολάου και Παντελής Ζαχαριάδης, όπως εισηγήθηκαν και οι εισαγγελείς.

Πηγή: Athens Voice

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ακόμα περιμένουμε να...μιλήσει ο Τσοχατζόπουλος, να «κάψει» τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ, να τινάξει στον αέρα το πολιτικό σύστημα κι άλλα τέτοια χαζά που κάποια έγραψαν σκόπιμα όλα αυτά τα χρόνια.

Τελικά, ο Άκης και οι άνθρωποι του τα έφαγαν μόνοι τους και μόνοι τους θα πληρώσουν και τα σπασμένα. Κανείς δεν θα ζητήσει συγγνώμη για το όργιο των υπόλοιπων φημών και των σεναρίων που δηλητηρίασαν το πολιτικό σύστημα.