Δυο μήνες κλειστά ΑΕΙ και τελικά το Υπ.Παιδείας είχε στείλει ελλιπείς λίστες διαθεσιμότητας στο ΑΣΕΠ!

13.11.13

Εμπλοκή σε σχέση με τη διαθεσιμότητα των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών και του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, οι οποίοι απεργούν για δέκατη εβδομάδα, παρά την εισαγγελική παρέμβαση, προκαλεί η στάση του ΑΣΕΠ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού επέστρεψε στο υπουργείο Παιδείας τις λίστες των απογραφέντων υπαλλήλων με την υπογράμμιση ότι είναι ελλιπείς, με συνέπεια να μην μπορεί το ΑΣΕΠ να προχωρήσει στη μοριοδότηση, η αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την επιλογή των 1.349 υπαλλήλων που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα ότι θα τεθούν σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Έχω κουραστεί να γράφω ότι οι ευθύνες του υπουργείου Παιδείας είναι εξίσου μεγάλες με αυτές των πρυτανικών αρχών καθώς είναι πρωτοφανής η προχειρότητα με την οποία επιχείρησε να διώξει τους υπαλλήλους του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ.

Σε οποιαδήποτε κανονική χώρα, ο υπουργός Παιδείας θα είχε παραιτηθεί εδώ και καιρό. Έχει αποτύχει. Αυτό στην πραγματικότητα μας επιβεβαίωσε σήμερα το ΑΣΕΠ. Σιγά μην κάνουν πίσω τώρα οι απεργοί, τώρα που οι παραλείψεις του υπουργείου μπορεί να αποδειχθούν αρκετές για να τους δικαιώσουν.