Την αξιοκρατία μεταξύ των στελεχών της Πολιτικής Άνοιξης στη Δημόσια Υγεία εγγυάται ο Άδωνις

1.11.13



Δεν ξέχασε τα λιγοστά ηρωικά στελέχη ανά την Ελλάδα που στήριξαν την Πολιτική Άνοιξη ο Άδωνις Γεωργιάδης και όλοι μπορούμε να φανταστούμε πόσο χαρούμενος είναι γι'αυτό ο σπουδαίος μεταρρυθμιστής Αντώνης Σαμαράς.

Αντιγράφω από το www.onlarissa.gr:

Έτσι, μετά και τις αντιδράσεις σε πολλά επίπεδα που είχε προκαλέσει ο μέχρι και χθες διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας Ηλίας Σκυλλάκος, από σήμερα αποτελεί παρελθόν και τη θέση του παίρνει το άτομο που εξαρχής θεωρήθηκε σίγουρο για αυτή τη θέση, ο Λαρισαίος γιατρός-πνευμονολόγος Θανάσης Μητσιός, στενός συνεργάτης και υποστηρικτής του Αντώνη Σαμαρά από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης. Ο Θ. Μητσιός επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνων των γιατρών στο ΙΚΑ Λάρισας, καθώς και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων μέχρι τις 29.12.2012 –σήμερα παραμένει απλός δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφώσας παράταξης.

Το δεύτερο στέλεχος με ευθεία αναφορά στην ΠΟΛ.ΑΝ. είναι ο Θεόδωρος Κουτσιανάς, που τοποθετήθηκε αναπληρωτής διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Ο Θ. Κουτσιανάς είναι γνωστός στους Καρδιτσιώτες ως επιφανές στέλεχος της Πολιτικής Άνοιξης τα χρόνια εκείνα, αλλά και επειδή διετέλεσε διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σοφάδων.

Ένας …γνωστός απ’ τα παλιά στους Λαρισαίους –και όχι μόνο- και ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, αφού πρόκειται για τον νεοδημοκράτη οικονομολόγο Γιώργο Σουφλιά και τ. γραμματέα Παραγωγικών Τομέων της ΝΔ. Ο ξάδελφος του πρώην ΠΕΧΩΔΕ έχει επίσης θητεύσει επί σειρά ετών και στο τιμόνι του ΕΟΜΜΕΧ.

Στα …μπλε “ντύθηκε” και το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, αφού Διοικήτρια ορίστηκε η πολιτική μηχανικός Λένα Τσεκούρα. Η Λ. Τσεκούρα δεν είναι άγνωστη στους Λαμιώτες αφού στο παρελθόν έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος Λαμιέων και κατήλθε ως υποψήφια για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας (Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας) το 2010 με το ψηφοδέλτιο που στηρίχτηκε από τη ΝΔ (συνδυασμός “Μαζί για τη Στ. Ελλάδα της Ανάπτυξης”). Δημοσιογραφικές πληροφορίες τη θέλουν να είναι στα άτομα που βολιδοσκοπείται να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του Κ. Μπακογιάννη στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Καταλάβατε; Τι opengov τώρα και αηδίες; Σημασία έχει να τα λέει καλά ο υπουργός στην εκπομπή του Χατζηνικολάου και να βγαίνει μέχρι και στην εκπομπή του Αρναούτογλου να μιλήσει...