Εθελοντικά εργάστηκε στον ANT1 η Ευγενία Μανωλίδου;

16.12.13


Πριν από δυο χρόνια, χαζεύοντας τη δήλωση πόθεν έσχες της Ευγενίας Μανωλίδου, είχα παρατηρήσει ότι παρόλο που παρουσίαζε τη δική της εκπομπές στον Ant1, η αμοιβή της προέκυπτε χαμηλότερη κι από του πιο κακοπληρωμένου κάμεραμαν.

Φαίνεται όμως ότι τα πράγματα για την κ. Μανωλίδου χειροτέρευσαν. Σήμερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι δηλώσεις πόθεν έσχες βουλευτών και υπουργών για το οικονομικό έτος 2012 και η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια/μουσικός κατέθεσε ξανά δήλωση ως σύζυγος του υπουργού Υγείας κ. Γεωργιάδη.

Αν δείτε εδώ τη δήλωση πόθεν έσχες, θα λυπηθείτε πραγματικά την κ. Μανωλίδου καθώς τα εισοδήματα της για το έτος 2012 δεν ξεπέρασαν το ποσό των 532 ευρώ, παρόλο που εκείνη τη χρονιά συμμετείχε σε τηλεοπτικό show του Ant1 και πιθανότατα θα συμμετείχε και σε διάφορες συναυλίες και παραστάσεις.


Θα ήμουν πιο καλοπροαίρετος απέναντι στη συγκεκριμένη είδηση, αν το ίδιο φαινόμενο δεν είχε εμφανιστεί, όπως εξήγησα παραπάνω, και τα προηγούμενα χρόνια. Τι να πω, ίσως να συμφέρει οικονομικά να παίρνεις το επίδομα ανεργίας παρά να είσαι αναγνωρισμένη τηλεσταρ...