Λαζαρίδης: Κάποιοι πάνε να φάνε τον Στουρνάρα

27.12.13


Διαψεύδει τα σενάρια που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Γιάννη Στουρνάρα στο υπουργείο Οικονομικών ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, με σημερινή δήλωση του στο ΒΗΜΑ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει:

«Δεν γνωρίζω ποιος διαρρέει τέτοια πράγματα. Εμείς δεν διαρρεύσαμε κάτι τέτοιο. Σίγουρα όπως φαίνεται κάποιοι πάνε να φάνε τον Γιάννη Στουρνάρα  αλλά εγώ δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Δεν πρέπει να φύγει ο Στουρνάρας από υπουργός Οικονομικών». 

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, αυτοί οι «κάποιοι» που πάνε να φάνε τον υπουργό Οικονομικών θα ήταν οι βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά σε αυτή την υπέροχη χώρα που ζούμε, αυτοί οι «κάποιοι» είναι οι βουλευτές της καραμανλικής πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Λαζαρίδης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι είναι τόσο κακός στις δημόσιες τοποθετήσεις του και στη διαχείριση των ΜΜΕ ο κ. Στουρνάρας, που κανείς δεν καταφέρνει καλύτερα από τον ίδιο να συκοφαντεί τις επιλογές του.

Εξάλλου, μετά από δεκαετίες στο περιθώριο της πολιτικής ζωής, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης δεν θα ήταν διαθέσιμος να παίξει το ρόλο του αναλώσιμου αντικαταστάτη του Γιάννη Στουρνάρα, καθώς οποιαδήποτε αλλαγή σελίδας στο υπουργείο Οικονομικών, με τον ΣΥΡΙΖΑ μπροστά στις δημοσκοπήσεις, θα σηματοδοτούσε και την οριστική αρχή τους τέλους γι' αυτή την κυβέρνηση.

Ο Σαμαράς έχει ταυτίσει την τύχη του με την επιλογή Στουρνάρα κι'αυτό σε μια Νέα Δημοκρατία που θα έχει ηττηθεί στις εθνικές εκλογές μπορεί να του κοστίσει μέχρι και τα πάντα.