«Επανάσταση για την εποχή της» η Χούντα σύμφωνα με βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (video)

22.1.14


Σε μια τουλάχιστον προκλητική δήλωση προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστογιάννης, ο οποίος δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι "η Χούντα εκείνη την εποχή ήταν επανάσταση".

Μιλώντας στο Action24, ο κ. Χριστογιάννης παραδέχθηκε πως υπήρξαν και υπάρχουν στελέχη στη Νέα Δημοκρατία που συμπαθούν τη Χούντα και τους χουντικούς.

Σε άλλο σημείο, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναρωτήθηκε: "Βάζετε στην ίδια μοίρα τους Χουντικούς με τους τρομοκράτες;", για να κάνει στη συνέχεια τη δήλωση που προκάλεσε: "Εκείνη την εποχή η Χούντα τι ήταν; Ήταν μια επανάσταση. Μην κάνουμε συγκρίσεις με την τρομοκρατία".

Πηγή: News.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη ζητά από τη Νέα Δημοκρατία να τον διαγράψει και πολύ καλά κάνει, καθώς ανταποδίδει έτσι τις αστείες κατηγορίες περί συμπόρευσης με την τρομοκρατία. Ο Ο πόλεμος των δυο κομμάτων στις λάσπες θα συνεχιστεί για καιρό.

Είναι γνωστή πάντως η ύπαρξη «σταγονιδίων» στη Νέα Δημοκρατία, πόσο μάλλον σε αυτήν την έκδοση της, την πλέον συντηρητική των τελευταίων ετών.