Έσκασε η «βόμβα» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου- Μπαράζ επώνυμων συλλήψεων

8.1.14


Επιχείρηση σαρωτικών συλλήψεων από την Ελληνική Αστυνομία με εντολή της εισαγγελέα διαφθοράς Ελένης Ράικου σε συνεργασία με τον ανακριτή διαφθοράς κ. Ανδρεάδη, βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, σχετικά με την υπόθεση των επισφαλών δανείων που φέρονται να είχαν χορηγήσει διοικήσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την μετά το 2006 περίοδο.

Τα εντάλματα που έχουν εκδοθεί φέρονται να αγγίζουν τα 10, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι μέλη της διοίκησης της Τράπεζας τις συγκεκριμένες περιόδους που υπέγραψαν τα συγκεκριμένα επισφαλή δάνεια, καθώς και συγκεκριμένοι επιχειρηματίες που πήραν αυτά τα δάνεια. Μεταξύ αυτών φέρεται να είναι και ένας Έλληνας επιχειρηματίας, η επιβεβαιώσει του ονόματος του οποίου θα προκαλέσει "σεισμό" καθώς πρόκειται για πρόσωπο πασίγνωστο και πολύ προβεβλημένο που έχει πάντως απασχολήσει γενικώς τη δικαιοσύνη. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως ήδη οι αστυνομικές αρχές πήγαν στο σπίτι του και τον αναζήτησαν, όμως ήδη είχε μεταβεί σε γνωστό ιδιωτικό θεραπευτήριο.

Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο καθώς αυτή τη στιγμή ουδείς επιβεβαιώνει πλήρως τα στοιχεία της έρευνας δεδομένου πώς η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη μέσα στη νύχτα και υπάρχει ο φόβος της διαφυγής των προσώπων αυτών.

Πηγή: www.capital.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα όταν υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά. Φαίνεται λοιπόν ότι η Δικαιοσύνη βρήκε και τα στοιχεία που απαιτούνται για να μετατρέψει τους ψιθύρους σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Κουτί της Πανδώρας, μεταξύ των προσώπων που αναζητούνται είναι οι Άγγελος Φιλιππίδης, Κλέων Παπαδόπουλος, (πρώην διοικητές του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου), ο επιχειρηματίας Γριβέας και η σύζυγός του Αναστασία Βάτσικα, ο Κύπριος εφοπλιστής Έλληνας, ο Χ. Σιγανός (πρωην στέλεχος του ΤΤ) και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος  σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ένα αναλυτικό χθεσινό ρεπορτάζ του Έθνους εδώ.