Η λαϊκίστικη Δεξιά βρήκε τον Μπίστη της

3.1.14

Ο Βύρων Πολύδωρας καλεί τον Πάνο Καμμένο, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Χρήστο Ζώη και τον Νίκο Νικολόπουλο που ηγούνται κομμάτων να δημιουργήσουν όλοι μαζί έναν Δεξιό συνασπισμό -μια «Δεξιά Ελιά»- και να τεθεί ο ίδιος επικεφαλής.

Μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά και παίρνοντας ανοιχτά θέση για τις συζητήσεις περί δημιουργίας νέου κόμματος, στο οποίο θα συμμετάσχει το σύνολο των δυνάμεων της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, ο κ. Πολύδωρας αναφέρει χαρακτηριστικά πως «αυτός είναι ένας λογικός δρόμος», ενώ τονίζει σε όλους τους τόνους πως είναι διατεθειμένος να ηγηθεί του όλου εγχειρήματος.

«Μόνο εάν έμπαινα μπροστά θα είχε νόημα. Δεν το λέω εγωιστικά, μιλώ πολιτικά. Εγώ είμαι της μάχης, όχι της αποστρατείας», σημειώνει.

«Θα ήταν δυνατό να υπάρξει μια κίνηση με όλους. Από τον Καμμένο και τον Καρατζαφέρη έως τον Ζώη και τον Νικολόπουλο, που ηγούνται κομμάτων», υπογραμμίζει ο άλλοτε κορυφαίος «γαλάζιος» υπουργός, ο οποίος διεγράφη πρόσφατα από τη ΝΔ γιατί δεν ψήφισε το χαράτσι στα ακίνητα.

Πηγή: Ημερησία

Σχόλιο Παραπολιτικής: Θυμίζω ότι αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος θέλει να προτείνει ως λύση στη χώρα το Νικολόπουλο και τον Καμμένο, τον αποθέωσαν στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό.