Συντροφικοί αλληλοψεκασμοί στους Ανεξάρτητους Έλληνες με θύμα τον Νταβρή

13.1.14


Ο βουλευτής Αχαΐας Γιώργος Νταβρής διεγράφη από την κοινοβουλευτική ομάδα (Κ.Ο.) των  Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά τη συνεδρίαση σήμερα της  Κ.Ο του κόμματος.

Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος μετά το τέλος της συνεδρίασης δήλωσε ότι το κόμμα του παραμένει ενωμένο με μια μόνο απώλεια, όπως τόνισε αυτή του βουλευτή Αχαΐας, Γιώργου Νταβρή που δεν προσήλθε στη σημερινή συνεδρίαση.

«Με ιδιαίτερα μεγάλη λύπη, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων θέλουμε ομόφωνα να δηλώσουμε ότι θα στενοχωρήσουμε ιδιαίτερα τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, την κυβέρνηση και την τρόικα. Παραμένουμε ενωμένοι, δυνατοί, μπορούν να συνεχίσουν να ανησυχούν.
Όσον αφορά τον βουλευτή Αχαΐας, Γιώργο Νταβρή, ο κ. Καμμένος είπε ότι ο βουλευτής δεν προσήλθε στη συνεδρίαση και διαγράφεται από την Κοινοβουλευτική Ομάδα «μέχρι να αποφασίσει να γυρίσει στο σπίτι του».


Σχόλιο Παραπολιτικής: Δεν θυμάμαι καμία άλλη φορά τα τελευταία χρόνια να έχει χωριστεί ένα κόμμα στα δυο, να έχει διαγραφεί ένας βουλευτής και στην πραγματικότητα να μην έχει καταλάβει κανένας τι ακριβώς έχει συμβεί.