Ακόμα ένας κατηγορούμενος για τρομοκρατία το έσκασε με ευκολία

11.2.14


Άφαντος είναι από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας ο κατηγορούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» Κώστας Σακκάς, αφού παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί και δεν παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Καμινίων.

Ο νεαρός, κατηγορούμενος βρέθηκε στο εδώλιο στις 8 Ιανουαρίου φέτος, καθώς είχε συλληφθεί την προηγούμενη ημέρα, γιατί διανυκτερεύσε στο σπίτι φίλης του, γεγονός που κρίθηκε ως παραβίαση του όρου υποχρεωτικής διαμονής στη διεύθυνση που είχε δηλώσει.

Στο δικαστήριο ο Κώστας Σακκάς αθωώθηκε και δήλωσε ότι παρέμεινε στο σπίτι φίλης του και δεν επέστρεψε στο σπίτι του γιατί είχε πιει και αισθανόταν ζαλισμένος. Στην πρότασή του, ο εισαγγελέας Έδρας του Αυτοφώρου ζήτησε ενοχή του κατηγορουμένου πλην όμως χαρακτήρισε «τυπικό» το αδίκημα.

Πηγή: Ημερησία

Σχόλιο Παραπολιτικής: Τα τελευταία 2 χρόνια με τον πλέον εύκολο τρόπο έχουν εξασφαλίσει την ελευθερία τους οι Μαζιώτης, Ρούπα, Ξηρός και Σάκκας, επί των ημερών μιας κυβέρνησης που προσπαθεί να πουλήσει «νόμο και τάξη» στους ψηφοφόρους τους.

Φαντάζεστε τι θα είχε συμβεί αν όλοι αυτοί το είχαν σκάσει επί ΣΥΡΙΖΑ; Πόσες φορές θα είχαν ζητήσει να παραιτηθούν οι πάντες οι διάφοροι Κεδίκογλου;