Νοσταλγώντας τον εθνικό μας Νομάρχη

7.2.14

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τα όσα συμβαίνουν στη Νέα Δημοκρατία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Εάν η Νέα Δημοκρατία πραγματικά ήθελε να κερδίσει με σιγουριά το δήμο Θεσσαλονίκης είχε νικητή: τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Η αλήθεια ενοχλεί, πρέπει όμως κάποια στιγμή να λέγεται. Υπάρχουν και όρια».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Σας παρέθεσα την παραπάνω δήλωση νοσταλγικά, μόνο και μόνο γιατί είχα ξεχάσει την ύπαρξη του πάλαι ποτέ εθνικού μας Νομάρχη.

Θυμάστε εκείνη την εποχή που μας κυβερνούσαν οι Ψωμιάδηδες, οι Λιάπηδες, οι Παπαγεωργόπουλοι και οι Βουλγαράκηδες; Θυμάστε ποια εποχή ήταν αυτή; Ήταν η αμέσως προηγούμενη από αυτή που ζούμε τώρα, η εποχή της δανεικής αφθονίας κατά τη διάρκεια της οποίας ο λαός με την ψήφο του επιβράβευε κάθε λογής πολιτικάντη, ακόμα και όταν η Δικαιοσύνη τον κήρυσσε έκπτωτο.

Αυτή ήταν Ελλάδα του 2009 και καμία «προδοσία» δεν την οδήγησε στη χρεοκοπία. Μπορώ να καταλάβω γιατί η καραμανλική Νέα Δημοκρατία τη νοσταλγεί αλλά μου είναι αληθινά δύσκολο να καταλάβω γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μας υπόσχεται ότι θα επιστρέψουμε εκεί και μάλιστα «με ένα άρθρο σε ένα νόμο».