Δημοσκόπηση GPO: Αρνητική γνώμη για τον Βενιζέλο έχουν το 44% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ

11.2.14


Μόλις το 54,8% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, σε μια δημοσκόπηση που το ιστορικό κόμμα λαμβάνεις το ταπεινωτικό ποσοστό της τάξεως του 5,3%, έχουν θετική/μάλλον θετική γνώμη για τον νυν πρόεδρο του κόμματος.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της GPO που παρουσίασε χθες το βράδυ η εκπομπή «Ανατροπή», το 33,9% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ έχει αρνητική γνώμη για τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ποσοστό μεγαλύτερο του 31,1% που έχει θετική. Το ισοζύγιο βγαίνει οριακά θετικό για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης λόγω της υπεροχής της απάντησης «μάλλον θετική» έναντι της «μάλλον αρνητική».

Εντυπωσιακή είναι και η απόρριψη του Ευάγγελου Βενιζέλου από το όμορο ακροατήριο της Δημοκρατικής Αριστεράς, το 76,4% του οποίου τον απορρίπτει.

Παρ' όλα αυτά, κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν να τον διατηρήσουν στη βιτρίνα της Κεντροαριστεράς και μάλιστα θεωρούν ότι κάθε σχετική κριτική οφείλεται σε εμπάθεια, σχέδιο ανατροπή του κ.α.

4 σχόλια:

 1. Αντίστοιχα είναι και τα ποσοστά του Κουβέλη στη ΔΗΜΑΡ όμως. Οριακές διαφορές. Κάτι λένε και τα δύο και μάλλον το ίδιο μας λένε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το ίδιο ισχύει και για Κουβέλη. Βέβαια αν ρώταγαν για ΓΑΠ εκεί να δείς αρνητικές.

  Θ.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο γιαλατζί Θ.Τ. για την ακρίβεια.Να τα λέμε αυτά.

   Διαγραφή
 3. Διπλός άθλος της GPO ! Όχι μόνο βρήκε τους ψηφοφόρους του Πασόκ αλλά οπαδούς του Βενιζέλου !! Θα μας πει και τα ΟΝΟΜΑΤΑ τους !!!
  Λεωνίδας Ούτις

  ΑπάντησηΔιαγραφή