Είσαι αποτυχημένος Νεοδημοκράτης; Γιατί δεν κατεβαίνεις και εσύ για δήμαρχος στην Αθήνα;

12.2.14


O Άρης Σπηλιωτόπουλος θα είναι ο επίσημος υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στο δήμο της Αθήνας κόντρα στον Γιώργο Καμίνη, κάτι που ανάγκασε το Νικήτα Κακλαμάνη να βγει στα βουνά του Κολωνακίου κατεβαίνοντας και αυτός ως ανεξάρτητος.

Τους δυο άνδρες τους ενώνουν πολλά. Αμφότεροι υπήρξαν αποτυχημένοι υπουργοί της μοιραίας πενταετίας Καραμανλή και βρέθηκαν στο μάτι του κυκλώνα για τον πληθωρικό τρόπο με τον οποίο πέταξαν τα λεφτά του ελληνικού λαού στα σκουπίδια από θέσεις ευθύνης.

Για να είμαστε βέβαια δίκαιοι, ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι ακόμα πιο αποτυχημένος και μάλιστα με τη βούλα των δημοτών της Αθήνας που τον έστειλαν σπίτι του στις εκλογές του 2010, μετά από μόλις μια θητεία στο μέγαρο της πλατείας Κοτζιά.

Αληθινά, δεν καταλαβαίνω καθόλου τη διάθεση και των δυο να κατέβουν σε μια μάχη που δεν πιστεύουν. Δηλαδή ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είχε μέχρι χθες κάποιο όραμα για την Αθήνα και μας το κρατούσε κρυφό; Νιώθει ότι θα καταφέρει καλύτερα από τον Γιώργο Καμίνη κι αν ναι, γιατί; Επειδή τα έχει κάνει ήδη μια φορά θάλασσα στο υπουργείο Τουρισμού;

Ο τυχοδιωκτισμός και των δυο δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν δεν υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να αποδειχθεί πολύτιμος για τον νεοναζί Κασιδιάρη. Ελπίζω η αυτογελοιοποίηση της συντηρητικής παράταξης να μην του επιτρέψει να περάσει στο β' γύρο.