Κωνσταντινόπουλος: Τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας ο Παπαθανασίου

28.2.14


Τον διορισμό του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Παπαθανασίου στα ΕΛ.ΠΕ σχολίασε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με το παραπάνω tweet.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τον χορό των αντιδράσεων άνοιξε αυτήν εδώ η δήλωση του Φιλιππου Σαχινίδη η οποία στη συνέχεια «μοιράστηκε» και από το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει ότι αποτελεί και θέση του κόμματος.

Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να μάθουμε αν το ΠΑΣΟΚ ήταν ενήμερο για τον επικείμενο διορισμό του κ. Παπαθανασίου ή αποτέλεσε μονομερή ενέργεια της Νέας Δημοκρατίας και του Γιάννη Στουρνάρα.

20 σχόλια:

 1. Επιτέλους έστω και αργά κάποιος από το
  ΠΑΣΟΚ αντέδρασε!!!!!!!!

  Έστω και με μειωμένα αντανακλαστικά
  ακούστηκε και μια μεμονωμένη φωνή!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μόνο σε ένα θα σταθώ: απευθύνεσαι σε έναν ορκισμένα και στρατευμένα αντιπαπανδρεϊκό-αντιγιωργοπαπανδρεϊκό για την ακρίβεια, παρότι φιλοπασόκος.Και όχι από το 2011 ούτε από το 2009 ούτε από το 2007 αλλά ήδη από το Δεκέμβρη του 2003 όταν βγήκαν οι πρώτες στημένες και μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις της μιντιοκρατίας-ω, ναι και ο ΔΟΛ μέσα και ο Μπόμπολας μέσα και ο Τεγόπουλος μέσα, ΟΛΟΙ τους, ακόμη και ο Βαρδινογιάννης από το ΣΤΑΡ!-που μας τον πλασάριζαν στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Αν τυχόν αποκαλύψω το ψευδώνυμο με το οποίο κυκλοφορούσα σαν αντιπαπανδρεϊκός θα ανατριχιάσουν πολλά παπανδρεοπούλια εδώ μέσα.


  Υ.Γ. Με την ευκαιρία θυμάμαι ότι μέλος των επικοινωνιακών ηρακλειδέων του γιωργοπαπανδρεϊσμού ήταν και ο Σταύρος Θεοδωράκης που έφτασε ακόμη και την ίδια την ντουλάπα του Παπανδρέου να μας δείξει! Τι μέρες κι εκείνες ε; Μάλιστα είχε τόσο πολύ ταυτιστεί με το δυναστικό γόνο ώστε να συζητείται επίμονα η περίπτωση να τον χρησιμοποιήσει ο ΓΑΠ σαν επί του Τύπου εκπρόσωπο του!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν καταλαβαίνω: το ΠΑΣΟΚ ως κόμμα δε μπορεί να βγάλει μία επίσημη ανακοίνωση για το θέμα, για να καταλάβουμε τη θέση του; Τι είναι αυτά τα tweet και τα μηνύματα του ενός και του άλλου σε προσωπική βάση; Δεν καταλαβαίνουν τη ζημιά που υφίστανται από την υπόθεση; Επίσης, δεν είμαι σίγουρος (αν γνωρίζει ο Παραπολιτικός ή κάποιος άλλος αναγνώστης, ίσως μπορείτε να μας διαφωτίσετε), αυτός ο διορισμός πρέπει να εγκριθεί από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής; Αν ναι, υπάρχει ακόμα περιθώριο να διορθωθεί η πατάτα. Γιατί αν περιμένουν να παραιτηθεί ο Παπαθανασίου, φέξε μου και γλύστρησα. Άσε που είναι και απίστευτος φραγκοφονιάς, οπότε σιγά μη χάσει τα 10 χιλιάρικα το μήνα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ...
  ΟΨΙΜΑ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ..
  ΒΕΤΟ ΡΕ!!!
  Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ CASUS BELLI,
  ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ!!!
  ΑΝΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δηλ. τι περισσότερο είχε ο ΓΑΠ, πέραν του ονόματός του? Δημιούργησε ποτέ κάτι ο ίδιος, έστησε μια επιχείρηση, δούλεψε να δει πως βγαίνει ο επιούσιος?
  Ο Σ.Θ. ότι έγινε το κατάφερε μόνος του, και για μένα αυτό μετράει περισσότερο από 10 ΓΑΠ και Σαμαράδες μαζί.

  Κι όσο για τις θέσεις του, κάνεις τεράστιο λάθος. Δεν είναι καθόλου εκθέσεις ιδεών, είναι πολύ συγκεκριμένες και σαφείς. Γράφει π.χ.
  "Στο Λεκανοπέδιο της Αττικής έχουμε είκοσι στρατόπεδα. Γιατί; Πέρα από το να υπηρετούν τα παιδιά των υπουργών και των υποστηρικτών τους, σε τι άλλο χρησιμεύουν τόσα στρατόπεδα στην Αθήνα;"

  Ξέρεις πόσοι θα ξεβολευτούν αν κλείσουν αυτά τα στρατόπεδα? Κι όμως κανείς δεν ασχολείται. Τι έκανε επί δυο χρόνια η κυβέρνηση Παπανδρέου για να περιοριστεί αυτή η σπατάλη? Απολύτως τίποτα.

  Σε όλα τα θέματα οι θέσεις του είναι απλές και καθαρές. Καμιά σχέση δεν έχει ο λόγος του με τους διάφορους γραφικούς που αναφέρεις, ούτε καν με τον Κουβέλη. Κανένα στρογγύλεμα ή γενικότητες.

  Φυσικά, παρόμοιες θέσεις έχουν εκφράσει κι άλλοι πολιτικοί,
  αλλά χρειάζεται κι επικοινωνιακό χάρισμα για να εκλεγείς και να τις εφαρμόσεις. Κι ο Σ.Θ. το έχει.

  Φυσικά είμαστε μόνο στην αρχή, αλλά ο ενθουσιασμός που βλέπω στον κόσμος είναι ήδη μεγάλος. Ελπίζω να πετύχει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μπράβο Οδυσσέα . Πολύ έξυπνο. Προσεχε όμως μη σου φύγει κανένας πόντος .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κο κο κο κο κοοοοοοοο, κο κο κο κοοοοοο. Να τον χαίρεσαι τον αρχηγό σου Οδυσσέα αυτός κότα εσύ κοτοπουλάκι! Με αυτά και αυτά τελειώσατε! Σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο πρέπει να σας γράφουν για να συνέλθετε. Αλλά δεν το βλέπω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Προσοχή να μη σχίσεις κανένα καλσόν...
  Σαν δεν ντρέπεσαι, εσείς και ο αποστάτης ξεφτιλίσατε τη Δημοκρατική Παράταξη. Υπομονή όμως, οι εκλογές πλησιάζουν να σας δω που θα κρυφτείτε.
  Γ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Scripta manent και οι αηδίες περί Ουκρανίας στο μύνημά σου είναι ακόμα εδώ και μπορεί να τις διαβάσει ο καθένας. Σου συνιστώ, τι να πω, να διαβάσεις κι εσύ ο ίδιος αυτά που έγραψες πριν χαρακτηρίσεις κάποιον κακόπιστο. Οι λέξεις και νοήματα (ο Θεός να τα κάνει) που έγραψες για την Ουκρανία είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια χαώδη και βλακώδη που έγραψαν τα Νέα. Τέλος.


  Δε θα μας βγάλεις και τρελούς τώρα, έλεος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μιλάμε για τόσο γκαγκά ε; Το κουλό είναι ότι άλλος γράφει στα ΝΕΑ-ο ποταμίσιος-και άλλον κατηγορείς για αναγνώστη! Μιλάμε για τέτοια οπαδική εθελοτυφλία. Αρρώστια κανονική. Χρυσαυγίτιδα με τα όλα της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Συγνώμη για το μπέρδεμα, νόμιζα ότι απαντάω στον παραπολιτικό.

  Πάντως αυτό που θέλω να πω είναι πως μπορεί κάποιος να γίνει καλός πολιτικός χωρίς να έχει 10 πτυχία. Και το "καλός πολιτικός" το λέω με τη θετική έννοια. Ο ΓΑΠ εμφανίστηκε το 2004 με μεταρρυθμιστική ατζέντα, άσχετα πως εξελίχθηκε.


  Το καλό με το Σ.Θ. είναι πως μπορεί να απευθυνθεί σε ευρύτερο ακροατήριο απ' ότι οι γκουρού του μεταρρυθμιστικού χώρου. Φυσικά, η συνέχεια θα δείξει αν οι ελπίδες θα επαληθευθούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Παντως,αν ειναι να κοψει ψηφοφορους απο το ΣΥΡΙΖΑ και να βγει ωφελημενη η καταπληκτικη κυβερνηση μας με τους πολυχρονεμενους μας Σαμαρα και Βενιζελο,να το δουμε με συμπαθεια το εγχειρημα του Σταυρου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Παραπολιτικέ, περιμένω μια ειλικρινή απάντηση, για ποιό λόγο θεωρείς το ΓΑΠ καλύτερη επιλογή από το Σταύρο Θεοδωράκη. Να καταλάβω δηλ. τη λογική σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Το ζήτημα είναι να ξεπεράσουμε το πελατειακό πολιτικό σύστημα και να προχωρήσουμε σε κάτι νέο. Είτε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ βγει είτε τΣΥΡΙΖΑ, η νομή του κράτους από την κομματική πελατεία είναι δεδομένη. Η δυναμική ενός νέου κόμματος, αν όλα πάνε καλά, θα μπορούσε να υπερβεί το σημερινό σαθρό πολιτικό κατεστημένο και σ' αυτό ελπίζουμε. Το να αλλάξει ο Μανωλιός, σιγά το πράγμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ωραία, ας μείνουμε λοιπόν με τον Αλέξη και τον Αντώνη. Αυτοί δεν είναι γλυκανάλατοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Παραπολιτικέ, περιμένω μια ειλικρινή απάντηση, για ποιό λόγο θεωρείς το
  ΓΑΠ καλύτερη επιλογή από το Σταύρο Θεοδωράκη. Δεν είναι προβοκατόρικη η ερώτησή μου, απλώς θέλω να καταλάβω τη λογική
  σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Κοτζαγκιαουρίδης2 Μαρτίου 2014 - 2:02 π.μ.

  Αυτό μοιάζει με πρόγραμμα σε μουσική σκηνή !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Κοτζαγκιαουρίδης2 Μαρτίου 2014 - 2:04 π.μ.

  To 99 έλεγε για τους βομβαρδισμούς της Σερβίας "Καλά τους κάνουνε!". Από τοκ νακαπέ του σπιτιού του στα Mega λα παράθυρα. Και φυσικά ανταμοίφθηκε με τηλεοπτική καρριέρα. Τώρα το σύστημα τον βάζει να ροκανίσει τον "μπαμπούλα" ΣΥΡΙΖΑ.
  Δεν ξεχνώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Μπούρδες. Το '99 μέσα στη γενική υστερία για τα
  "αδέρφια μας τους Σέρβους" ο Σταύρος Θεοδωράκης τόλμησε να εκφράσει
  διαφορετική άποψη σύμφωνα με την κοινή λογική. Δηλ. όταν οι Σέρβοι έχουν σφάξει
  χιλιάδες αμάχους, κάτι πρέπει να κάνει η διεθνής κοινότητα για να τους
  σταματήσει.  Ο ελληνικός λαός που έχει υποστεί σφαγές όπως στα Καλάβρυτα και το Δίστομο,
  παρακολουθούσε τη μαζική εξόντωση δύο πόλεων, της Τούζλα και της Σρεμπρένιτσα
  από Σέρβους εθνικιστές, λες και δεν συνέβαινε τίποτα. Όλη η Ευρώπη έφριττε από
  τις αγριότητες, εμείς εδώ είχαμε κάνει ήρωες το Κάραζιτς και το Μπλάντιτς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή