Όταν αρκεί απλώς να δηλώνεις αντιμνημονιάκος

14.2.14

Άρθρο του περιβόητου κ. Παυλόπουλου φιλοξενεί το φημισμένο περιοδικό Unfollow, το οποίο αποτελεί σημείο αναφοράς για το χώρο της ευρύτερης ψεκασμένης Αριστεράς των εμφυλιακών απωθημένων.

Κάποιοι θα αναρωτιέστε με ποια από όλες του τις ιδιότητες «υπογράφει» το άρθρο ο κ. Παυλόπουλος.

Με αυτή του αποτυχημένου υπουργού Δημόσιας Τάξης του Δεκέμβρη του 2008; Με αυτή του χειρότερου υπουργού Εσωτερικών από καταβολής ελληνικού κράτους στα χρόνια του Καταλληλότερου Νέρωνα;

Όχι! Υπογράφει με την ιδιότητα του αντιμνημονιακού, μιας λέξης-κλειδί για να γίνεις αποδεκτός στους κύκλους του κάθε Unfollow στους οποίους επικρατεί ότι τη χώρα κατέστρεψε ξαφνικά το 2010 ο...νεοφιλελευθερισμός κι όχι τα άπειρα ρουσφέτια του κάθε Φαυλόπουλου.

Τι κι αν ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο άνθρωπος που έχει επιχειρηματολογήσει υπέρ της αντισυνταγματικότητας του δεύτερου Μνημονίου στη Βουλή το οποίο όμως στη συνέχεια ψήφισε μαζί με το κόμμα του;

Δεν έχουν σημασία όλα αυτά. Δηλώνεις αντιμνημονιακός, αφήνεις και κανένα υπονοούμενο περί προδοσίας της χώρας και παίρνεις εισιτήριο για τη νέα εποχή της Αριστεράς και της Προόδου.