Ραγκούσης για διορισμό Παπαθανασίου: Πάλι καλά...

28.2.14

Μετά τους Σαχινίδη, Πεταλωτή και ο Γιάννης Ραγκούσης σχολίασε, μέσω του Facebook, τον διορισμό Παπαθανασίου στα ΕΛΠΕ:

Αφού με την ψήφο του σημερινού ΠΑΣΟΚ, ο Υπουργός Πολιτισμού των κυβερνήσεων που χρεοκόπησαν την Ελλάδα, έγινε τελικά Πρωθυπουργός, τότε πάλι καλά να λέμε που ο Υπουργός Οικονομικών, των ίδιων κυβερνήσεων που μας χρεοκόπησαν, συμβιβάστηκε με την Προεδρία στα ΕΛΠΕ!

6 σχόλια:

 1. Αυτό που μένει πια είναι το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου να δικαιώσει τον κουρασμένο της Ραφήνας και να τον ψηφίσει για πρόεδρο της δημοκρατίας
  Total Recall

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φαίνεται ότι ο Γιάννης δεν συγχωρεί στον Ελληνικό Λαό ότι τον έθεσε εκτός πολιτικής και εκτός συστήματος το οποίο τον είχε κακομάθει όσο ένα φεγγάρι ήταν παντοδύναμος. . Να προσέξει να μην καταντήσει γραφικός. Τον πληροφορούμε ότι το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε και είναι παντού πρώτο θέμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
  Μ Π Α Μ Π Ε Σ Ι Α
  ΚΑΙ ΤΟ 1989 ΚΑΙ ΤΟ 2011  Θ.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι ωραίες βολικές δαιμονοποιήσεις που κάνουν κάποιους λύκους να νομίζουν ότι φαίνονται αρνάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πάλι καλά να λες Γιάννη μου! Θα μπορούσαν διορίσουν τον Παπακωνσταντίνου. Το σκέφτεσαι αυτό; Και να διοικεί τα ΕΛΠΕ από τον Κορυδαλλό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η μονη μου ενσταση στο σχολιο του,κατα τα αλλα συμπαθεστατου Ραγκουση, ειναι οτι δε μας χρεοκοπησαν ΜΟΝΟ οι κυβερνησεις στις οποιες συμμετειχε ο Παπαθανασιου......Πολυ ευκολα διαγραφει το παρελθον ο κ.Ραγκουσης.Πολυ ευκολα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή