Το μέντιουμ που δεν προέβλεψε ότι θα πέσει στα δίχτυα του ΣΔΟΕ

7.2.14

Ο Νίκος Χορταρέας είναι τελικά το μέντιουμ που έπεσε στη φάκα του ΣΔΟΕ γιατί δεν είχε δηλώσει στην εφορία καταθέσεις 710.000 ευρώ.

Και τώρα θα κληθεί να πληρώσει «τσουχτερό» πρόστιμο, καταβάλλοντας σχεδόν όλο το ποσό στην Εφορία. Ο ίδιος παραδέχτηκε το γεγονός, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του STAR.

 «Είναι γεγονός. Άνοιξαν τους λογαριασμούς, βρήκαν καταθέσεις από το 2006 μέχρι τώρα, όχι χρήματα. Οι καταθέσεις είναι τιμολογημένες, είναι από το '90 που δούλευα στα κανάλια και μου ζήτησαν να τους πάω τα παραστατικά», είπε το τηλεμέντιουμ.

«Βρήκαν κάποιες καταθέσεις, οι οποίες είναι δικαιολογημένες. Το ποσό δεν είναι 710.000, εκτός κι αν πρόκειται για κάποιον άλλον. Εξάλλου, δεν είπαν όνομα και εγώ δεν έχω ούτε να φοβηθώ τίποτα, ούτε να αποδείξω κάτι», συνέχισε ο ίδιος, τονίζοντας ότι οι καταθέσεις του προέρχονται από διάφορες εταιρείες με τις οποίες συνεργάστηκε εδώ και 10 χρόνια, αλλά και τα απαραίτητα παραστατικά έχουν κατατεθεί στην Εφορία.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του ΣΔΟΕ στην οποία αναφέρεται ένα μέντιουμ από την Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Χορταρέας είπε πως τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα, ενώ χαρακτήρισε «φυσιολογικό» το να έχει βγάλει λεφτά όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύει.

Πηγή: Ημερησία

Σχόλιο Παραπολιτικής: Πιο πολύ κι από το πρόστιμο που θα πληρώσει, η επαγγελματική ζημιά για το γνωστό μέντιουμ είναι μεγάλη. Ποιος θα εμπιστευτεί ξανά κάποιον που σου λέει τη μοίρα σου, σου λέει το ριζικό σου αλλά δεν προέβλεψε ότι θα πέσει στα δίχτυα του ΣΔΟΕ;