Ανοιχτή σύγκρουση εντός ΠΑΣΟΚ προκαλεί συνειδητά ο Πάρις Κουκουλόπουλος

10.3.14


Λάδι στη φωτιά του ήδη διχασμένου ΠΑΣΟΚ ρίχνει την επομένη της δήθεν ενωτικής Ελιάς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος κ. Πάρις Κουκουλόπουλος, μέσα από ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Παραθέτω τα αποσπάσματα της κάπως παραληρηματικής συνέντευξης του στον Real Fm και την Κάτια Μακρή:

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Να φύγουμε λίγο από τα πρόσωπα, να ορίσουμε κάποιες ομάδες στελεχών που έλειπαν; 

Κ. ΜΑΚΡΗ: Ναι, έλειπαν οι Παπανδρεϊκοί ας πούμε, να σας το πω εγώ απλά, έλειπε ο Παπανδρέου, έλειπε ο Μωραίτης, έλειπε ο Σαχινίδης.. 

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Όχι, δεν υπάρχουν όλα αυτά.  

Κ. ΜΑΚΡΗ: Τι εννοείτε δεν υπάρχουν; Απολύτως υπάρχουν.

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Έλειπαν κατ' αρχάς αυτοί που εμπνεύστηκαν το «λεφτά υπάρχουν». Έλειπαν αυτοί που προκάλεσαν λέγοντας ότι «όλοι μαζί τα φάγαμε». Και έλειπε επίσης και η μοιραία ομάδα που πήρε την καταστροφική για την παράταξη απόφαση, να πάμε μόνοι μας στο μνημόνιο και ν’ αφήσουμε το σημερινό Πρωθυπουργό να παριστάνει τον ανέμελο και αδιάφορο προτείνοντας συνταγές που δεν υπήρχαν.

Άρα λοιπόν η παράταξη έφτασε εδώ που έφτασε γιατί την προσδιόρισαν κάποιες ιστορικές κινήσεις και φράσεις. Το «λεφτά υπάρχουν» και το «όλοι μαζί τα φάγαμε», μας ακολουθούν και σήμερα. Δε φτάσαμε εδώ τυχαία.. 

Κ. ΜΑΚΡΗ: Τον κ. Πάγκαλο, απ’ ό,τι είπε ο ίδιος τουλάχιστον, δεν τον καλέσατε.

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ακούστε, δε φτάσαμε εδώ τυχαία και όλοι όσοι έχουν συμμετοχή σε αυτά  που είπα, στο «λεφτά υπάρχουν», στο «όλοι μαζί τα φάγαμε» και στη μοιραία απόφαση να πάμε μόνοι μας στο μνημόνιο το Μάη του 2010 καλό είναι να μας δώσουν κάποτε μια εξήγηση.

(...)

Κ. ΜΑΚΡΗ: Προφανώς εσείς θα το απαντήσετε αυτό.  Εγώ να σας ρωτήσω: Νέο ξεκίνημα  με τον κ. Σκανδαλίδη να λέει «το ΠΑΣΟΚ πέθανε», υπάρχει ; 

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κοιτάξτε, άποψή του είναι με την οποία κραυγαλέα διαφωνώ. Ο καθένας έχει τις απόψεις του. 

Κ. ΜΑΚΡΗ: Νέο ξεκίνημα  με τον Παπανδρέου να μιλάει για αυτοκατάργηση του ΠΑΣΟΚ υπάρχει; 

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο κ.  Σκανδαλίδης πέρα από το ότι πέθανε, είπε ότι είναι καθεστωτικό κόμμα. Έκανε 20 χρόνια Υπουργός, αν αισθάνεται ότι είναι καθεστώς ας κάνει την αυτοκριτική του. Εμένα πιο πολύ αυτό μ’ ενόχλησε  απ’ αυτά που είπε ο κ. Σκανδαλίδης και με αυτό διαφωνώ και σας το λέω με παρρησία δημόσια. Άκου λέει είναι καθεστωτικό κόμμα.. 

(...)

Κ. ΜΑΚΡΗ: Θέλω να ξαναγυρίσω λίγο στην αρχική μας κουβέντα και να ρωτήσω το εξής: Όλο αυτό τώρα τι είναι; Άθροισμα ηγετικών φιλοδοξιών για ένα κόμμα που φλερτάρει με το 4%; Δηλαδή θέλει ο Χρυσοχοΐδης  και βγαίνει σήμερα μπροστά ενώ δεν ήρθε το Σαββατοκύριακο να πάρει την εξουσία, ο Παπανδρέου θέλει να ξαναγυρίσει;

Π. ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Μπορεί να διάβαζε το μνημόνιο ο κ. Χρυσοχοϊδης, δεν ξέρω γιατί δεν ήρθε. Έχει κενά, μπορεί να διάβαζε το μνημόνιο, δεν ξέρω τι έκανε το Σαββατοκύριακο. Εντάξει, δικαίωμά του να μην έρθει, δικαίωμα και δικό μας να κρίνουμε ο καθένας. Η πόρτα είναι ανοιχτή και μπορούν όλοι να έρθουν. Υπομονή, η ΕΛΙΑ δε μετρήθηκε μέχρι τώρα δημοσκοπικά. 

Σχόλιο Παραπολιτικής: Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί ο κ. Κουκουλόπουλος νιώθει ότι δεν τον αγγίζει το «λεφτά υπάρχουν» και το «όλοι μαζί το φάγαμε»; Μπορεί να μου πει τι ακριβώς κερδίζει ο ίδιος ή ο εντολέας αρχηγός του με τέτοιες επιθέσεις σε προσωπικό επίπεδο;

Τέτοια αυτοπεποίθηση πια ότι όταν έχεις μαζί σου τον Μπίστη, τον Αηδόνη και τον Μόσιαλο δεν σου χρειάζεται κανένας άλλος;


--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

13 σχόλια:

 1. Κάποτε ο Κουκουλόπουλος ήταν γλυφτρόνι του Χρυσοχοϊδη. Ας δώσει τόπο στην οργή ο Μιχάλης πάλι μεθυσμένος θα ήταν ο Πάρις αλλά τα λόγια ήταν βαριά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕ?Α Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ,,,,ΧΙΚ ΧΙΚ ΣΟΡΡΥ ΧΙΚ ΧΙΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Την ποιότητα της ομάδος του ΒΒ εκφράζει με τις δηλώσεις του ο κ Κουκουλόπουλος!
  Τέτοια χαμηλού επιπέδου και εμπαθή αντιπολίτευση στο ίδιο του το κόμμα, που ο αρχηγός του υπηρέτησε ως υπουργός οικονομικών σε κρίσιμες ώρες για τη χώρα μας, δεν έχει κάνει ούτε ο εκπρόσωπος της ΝΔ στις ανιστόρητες αντιμνημονιακές στιγμές των Ζαππείων.
  Ντροπή να εκφράζουν ένα ιστορικό κόμμα άνθρωποι με τόσο χαμηλό ηθικό, πνευματικό και πολιτικό επίπεδο!!!!
  Κάποιος πρέπει να σταματήσει τον κατήφορο!!!
  Όλοι εμείς οι άνθρωποι της δημοκρατικής παράταξης νοιώθουμε ντροπή!
  Για μερικούς δεν υπάρχει τσίπα ούτε φιλότιμο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όλοι οι αναφερόμενοι από τον κυρ-Πάρη πολιτεύονται και οι τρεις για χρόνια με ήθος και αξιοπρέπεια. Ουτε ο Σκανδαλίδης, ουτε ο Χρυσοχοίδης, ουτε βεβαίως ο Γιωργος έχουν προβεί σε τέτοιου είδους προσωπικές επιθέσεις κατα αντιπάλων τους, γι' αυτό άλλωστε ξεχώριζαν ανέκαθεν από τους Παρηδες. Παραπάνω δεν γράφω είναι γνωστό ποιος είναι ο Πάρης και σε τι κατάσταση βρίσκεται από το μεσημέρι και μετά. Ντροπή για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Φοβερή ανάλυση. Το ΠΑΣΟΚ έφτασε στο 4% επειδή κάποιος είπε ότι "λεφτά υπάρχουν" - κάτι που λέει σήμερα ακόμα και ο Σαμαράς με το δήθεν πρωτογενές πλεόνασμα- και επειδή κάποιος άλλος επισήμανε ότι "όλοι μαζί τα φάγαμε".
  ΥΓ:Αλήθεια, όταν ο ΓΑΠ έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν, θυμάται κανείς τον τιτανομεγιστοτεράστιο Πάρη να διαφωνεί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. μια ωραια ατμοσφαιρα10 Μαρτίου 2014 - 7:18 μ.μ.

  Οι "λεφτα υπάρχουν" μετακομισαν στο ΣΥΡΙΖΑ , όλους τους αλλους τους βριζουμε μεχρι να γίνουν μπες-βγες ΛΟΒΕ, για να τους αγαπήσουμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. και αυτοί μιλάνε για κηπουρούς του Γιώργου..κατάντια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. " ... δε φτάσαμε εδώ τυχαία και όλοι όσοι έχουν συμμετοχή σε αυτά που
  είπα, στο «λεφτά υπάρχουν» ( ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑ, έτσι δεν είναι ?) , στο «όλοι μαζί τα φάγαμε» ( ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΙΑΞΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ) και στη μοιραία απόφαση να πάμε μόνοι μας στο μνημόνιο το Μάη του 2010 ... "
  ΝΑΙ ΜΩΡΕ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ Κ.ΛΠ. ΣΚΟΤΩΝΌΝΤΟΥΣΑΝ
  ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

  ( Ζάππεια, "δραχμή, ε και τι έγινε" ).  Φαίνεται πως ο ΒΒ και οι καλτσοδέτες, χάνουν την "καβάντζα" της Ν.Δ.

  Αντε να τελειώνει το ΠΑΣΟΚ μ’ αυτούς,

  ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΙΟ . . .

  Ο ΛΑΟΣ ( όχι μόνο του ΠΑΣΟΚ )
  ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ

  Μ Π Α Μ Π Ε Σ Ι Α

  Θ.Τ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Κακός σύμβουλος ο πανικός, Κουκουλόπουλε, πολύ κακός. Και η ρετσινιά μένει για μια ζωή και ακόμα πιο πολύ, σε ακολουθεί και μετά το θάνατο, για πάντα, Αποστάτης.
  Γ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Οσο πλησιάζει η ώρα της κρίσης τόσο θα χάνουν την ψυχραιμία τους, γιατί ξέρουν τι τους περιμένει. Η ιστορία δυστυχώς είναι αμείλικτη και η συμμορία του Βενιζέλου θα μείνει στην ιστορία για τη νέα Αποστάσια.
  Γ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Σε πολλά από αυτά που λέει έχει απόλυτο δίκιο.
  Είτε αρέσουν, είτε δεν αρέσουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Βασικά πρέπει κάποια στιγμή να πάρετε κι εσεις χαμπάρι, όπως καταλάβαμε άλλοι από πιο νωρίς, ότι άνθρωποι στο ΠΑΣΟΚ που να έχουν ένα επίπεδο είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Μιλάμε για τα προβεβλημένα στελέχη, βενιζελικούς και μη, όχι για μικρομεσαία.  Αν υπήρχαν τέτοιοι αγαπητέ, θα είχαν ήδη προωθηθεί σαν υποψήφιοι το 2012. Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου, τυχαίο, ότι μοναδικός υποψήφιος ηταν ο Μπένι, με τέτοια ένδεια ανθρώπινου δυναμικού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. γιατί ρε παιδιά? δεν είναι έτσι? το ΜΝΗΜΟΝΙΟ δεν είναι η αιτία που το ΠΑΣΟΚ έπεσε τόσο χαμηλά? ή μήπως αν ήταν ο ΓΑΠ θα ήταν καλύτερα τα πράγματα...το λάθος ήταν που ανέλαβε και έκανε ήρωα τον ΓΑΠ ότι δήθεν ανετράπει...απλά τσαλακώθηκε στην Ευρώπη...τον έσκισε η Μέρκελ και ο Σαρκοζί...τόσο απλά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή