Χυδαίο ομοφοβικό παραλήρημα Βερύκιου κατά του συγγραφέα Αυγουστου Κορτώ

5.3.14


Σε ένα απίστευτο ομοφοβικό παραλήρημα κατά του συγγραφέα Αυγούστου Κορτώ αναλώθηκε σήμερα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή ο γνωστός δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος.

Προσωπικά, εδώ και χρόνια παρακολουθώ τον Αύγουστο Κορτώ στα social media και πρέπει να έχει αναφερθεί τουλάχιστον 2.000-3.000 φορές στη σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον σύντροφο του, χωρίς να έχει ποτέ κρύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Χθες, επειδή αναφέρθηκε το όνομα του στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη και ήθελε κάτι να διευκρινίσει, μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι αυτό τον καιρό δεν έχει πολύ χρόνο και θέλει να τον περνάει με τη δουλειά του και τον άντρα του. Όποιος τον γνωρίζει διαδικτυακά, δεν πρέπει να ένιωσε την παραμικρή έκπληξη.

Ο βαρύμαγκας όμως Βερύκιος δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του συγγραφέα αλλά παρ' όλα αυτά, έβγαλε ένα σωρό γελοία συμπεράσματα για την προσωπικότητα του, μόνο και μόνο από τη συγκεκριμένη φράση με την οποία ολοκλήρωσε τη χθεσινή δήλωση του.

Αξίζει πραγματικά να ακούσετε τα όσα απίστευτα είπε σήμερα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή συνολικά για τους gay, εστιάζοντας στην άρνηση του να δεχθεί οποιαδήποτε από τις παρατηρήσεις του Δημήτρη Σταυρόπουλου που προσπαθούσε να σώσει τα προσχήματα:


Σήμερα πάντως, ο Αύγουστος Κορτώ επιφύλαξε στον κάθε Βερύκιο αυτής της χώρας την καλύτερη απάντηση, γράφοντας στο Facebook:

Χτες, ανάμεσα στην τόση καλοσύνη που μου δείξατε, υπήρξαν και κάμποσες φωνές οργής κι ασχημοσύνης που έφριξαν με την αναφορά ενός άντρα στον 'άντρα' του, και με στόλισαν ποικιλοτρόπως με δείγματα του πολιτισμού τους. Ωστόσο, διόλου δεν με πτόησαν. Όποιος πολεμάει κι εχθρεύεται την αγάπη, και δη την αγάπη του αλλουνού, έχει χάσει προ πολλού το παιχνίδι της ζωής.