Εκπληκτικό κοκτέιλ συνωμοσιολογίας από τον Καμμένο με αφορμή την Ουκρανία

4.3.14

Είμαι μάλλον ο τελευταίος άνθρωπος σε αυτή τη χώρα που θα προσέφερε στον Πάνο (τον) Καμμένο έστω και ένα δευτερόλεπτο δημοσιότητας κι απορώ με όσους άκριτα αναπαράγουν τις κατά καιρούς ανοησίες που εκστομίζει.

Λέω όμως για μια φορά να κάνω μια μικρή εξαίρεση και να σας παραθέσω τα όσα καταπληκτικά έγραψε χθες ο Εθνικός μας Συνωμοσιολόγος στο Facebook.

Αναδημοσιεύοντας ένα εξίσου ακατανόητο κείμενο για τη συμφωνία της Γιάλτας(!) στο οποίο διάβαζε κανείς τη φοβερή απορία «Τυχαίο πριν ακριβώς 69 χρόνια;», ο κ. Καμμένος σχολίασε:

Το 4ο Γερμανικό Ράιχ 69 χρόνια μετά την συνθήκη της Γιάλτας και την καταγραφή της ήττας του ναζισμού με την συνδρομή των νεοναζιστών της Ουκρανίας και των εξαγορασμένων και εκβιαζόμενων πολιτικών απο Γερμανικές εταιρείες Siemens,HDW.. της Ε.Ε. πάει να πάρει εκδίκηση για την έκβαση του Β´ παγκοσμίου πολέμου.

Οι σύμμαχοι του Β´ παγκοσμίου πολέμου της Δύσης έχουν διεμβολίστεί απο κακοποιούς των (αγορών) τύπου Σόρος που έχουν βάλει στο παιγνίδι ισλαμοφασίστες που συναντούμε στην Αίγυπτο στη Λιβύη στην Συρία με μόνο δεσμό τον φονταμενταλισμό. Βλέπουμε Τατάρους Τούρκους με Τσετσένους τρομοκράτες να συνεργάζονται με Αλβανούς του UCK και σήμερα του UCC.

Η ΕΛΛΆΔΑ είναι ο επόμενος στόχος. Μετά την οικονομική κρίση που έγινε ανθρωπιστική και μετατρέπεται σε Εθνική (βλέπε σχέδιο Αναν 2 και Σκοπιανό) η παρουσία λαθρομεταναστών ακραίων ισλαμιστών αποτελεί πλέον απειλή σοβαρή σε συνδιασμό με τον νεοναζισμό που ενισχύει το μιντιακό σύστημα και οι νομιμοποίησεις μέσω υπουργοποιήσεων φασιστοειδών απο την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Σαμαρά.

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Καλώ οποιονδήποτε καταλαβαίνει τι εννοεί ο ποιητής να μου εξηγήσει κι εμένα. Δεν αποκλείεται να δώσω και κάποιο βραβείο σε όποιον μου εξηγήσει τον τρόπο με τον οποίο η ρωσική προσάρτηση της Κριμαίας έχει κάποια σχέση με το Δ' Ράιχ, το σχέδιο Ανάν και το....μιντιακό σύστημα της Ελλάδας.