Πολλά λεφτά υπάρχουν

13.3.14


Διαβάζω σε ένα ρεπορτάζ του ΒΗΜΑτος τις διάφορες ανοησίες που είπε χθες ο Νικήτας Κακλαμάνης για την προεκλογική του καμπάνια, παρόλο που αδιαφορώ παγερά για οτιδήποτε λέει ο άνθρωπος που ζητά μια δεύτερη ευκαιρία για να καταστρέψει ξανά τον δήμο της Αθήνας.

Ο κ. Κακλαμάνης ανακοίνωσε ότι 10.000 ταξί θα γράφουν «Ψηφίστε Νικήτα» και θα κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας. Διαβάζω ότι στην Πάτρα θα κατέβουν συνολικά 12-13 υποψήφιοι δήμαρχοι. Φίλοι από δήμους της Αθήνας επίσης μου λένε ότι παντού κατεβαίνουν 8-9 δήμαρχοι, παρόλο που κάποιοι από αυτούς δεν θα εκλεγούν ούτε δημοτικοί σύμβουλοι.

Τουλάχιστον το 75% αυτών των υποψηφίων καταγγέλλουν το πολιτικό σύστημα που χρεοκόπησε τη χώρα, που μας γονάτισε με τους υπερβολικούς φόρους, που γέμισε τη χώρα ανέργους κ.π.λ. Όλα ωραία και καλά αλλά έχω μια βασική απορία που θα ήθελα κάποιος να μου τη λύσει, αν υποθέσουμε ότι δεν γνωρίζω την απάντηση.

Μετά από 4 χρόνια κρίσης και 6 χρόνια ύφεσης, πώς διάολο έχουν βρεθεί περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ να διεκδικούν την ψήφο μας; Που βρήκαν τόσα πολλά χρήματα για προεκλογικές καμπάνιες και τι τους πείθει ότι αξίζουν να τα ξοδέψουν ακόμα και για να πάρουν ένα 7%-8%; Τι χρώματος είναι όλο αυτό το χρήμα;

Μήπως να μαζέψουμε τίποτα λεφτά για να γράψουμε σε 10.000 ταξί «πόθεν έσχες;»;

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.