Πρόταση δυσπιστίας κατά του Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

30.3.14


Πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα κατέθεσε πριν από λίγο ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Με τον τρόπο αυτό η Αξιωματική Αντιπολίτευση επιχειρεί να καθυστερήσει την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, καθώς η Βουλή θα πρέπει να διακόψει προσωρινά τις εργασίες της για να συζητηθεί η σχετική πρόταση.

Προσωπικά, αδυνατώ να κατανοήσω τον συμβολισμό της συγκεκριμένης επιλογής του ΣΥΡΙΖΑ, μιας και δεν καταγράφεται κάποια διάθεση απόσυρσης της εμπιστοσύνης των βουλευτών από το πρόσωπο του κ. Στουρνάρα, ο οποίος εξάλλου σήμερα ανακοίνωσε ότι ο κύκλος του στο υπουργείο Οικονομικών έκλεισε.

Νομίζω ότι πρόκειται για μια μεγαλειώδη γκάφα του κ. Τσίπρα η οποία θα δώσει και πάλι τη δυνατότητα στη Νέα Δημοκρατία να εμφανιστεί ως δύναμη σταθερότητας σε μια κρίσιμη συγκυρία για την ελληνική οικονομία.


--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

7 σχόλια:

 1. Πιθανως μια προταση μομφης κατα του Στουρναρα αναγκάζει το Σαμαρά νατον διατηρησει στη θέση του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ευχή και κατάρα30 Μαρτίου 2014 - 5:04 μ.μ.

  Τυπική σπασμωδική κίνηση κάποιου που χάνει το παιχνίδι: κωλυσιεργία! Η τελευταία απεγνωσμένη χαρά του χασοδίκη-(νάναι ιδέα της κόρης του Κωνσταντόπουλου;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν είσαι αντιπολίτευση και θες να περάσουν κάποια μέτρα αλλά δεν θες να τα περάσεις εσύ σαν κυβέρνηση, πως θα συσπειρώσεις τον αντίπαλό σου για να τα περάσει αυτός;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πάλι γκάφα Τσίπρα βλέπεις και πάλι δεν μπορείς να κατανοήσεις; Τι μας λες ρε μεγάλε πολιτικέ διανοητή. Ότι διαψεύδεται το μεγαλύτερο ψέμα ότι θα έπρεπε να επιλεγεί η διαδικασία του κατεπείγοντος για εθνικούς λόγους δεν το βλέπεις; Τώρα που δεν θα ψηφιστεί σε μία συνεδρίαση το πολυνομοσχέδιο, μπορείς να μας εκηγήσεις ποιά εθνική καταστροφή θα ενσκήψει στην Ελλάδα; Ότι για πρώτη φορά έχουμε ανατροπή ενός σχεδιασμου, που μέχρι τώρα φαινόταν αναπότρεπτος, ούτε κι αυτό το βλέπεις; Τελικά τίποτα δεν βλέπεις και τίποτα δεν κατανοείις εσύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ευχή και κατάρα30 Μαρτίου 2014 - 6:00 μ.μ.

  Έεεετσι!!! Δώσε πόνο Τσίπραρε. Γκρέμισε την κυβέρνηση ΝΔ-Πασόκ και όταν γίνεις πρωθυπουργός στείλε φυλακή τον ΓΑΠ και τους κηπουρούς του!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κοίτα ποτάμι μεριά, δεν βγαίνουν τα ψηφαλάκια, ρίξε τους μια τεχνητή ένταση να μείνουμε οι δυό μας Αντώνη μου, είπε ο Αλέξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αφού δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει μεγαλειώδη συγκέντρωση στο σύνταγμα, προσέφυγε στις προσφιλείς διαδικασίες των φοιτητικών αμφιθεάτρων. Γι΄ αυτό κι ενώ οι συνθήκες είναι τέτοιες που θα επέτρεπαν σε μια σοβαρή αντιπολίτευση να γίνει δύναμη αλλαγής, παλεύει δημοσκοπικά με τη ΝΔ. Δυστυχώς εκτός από μια άθλια κυβέρνηση, έχουμε και άθλια αντιπολίτευση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή