Ρήγας: Πάντα ανοικτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

11.3.14

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠαΣοΚ, Παναγιώτης Ρήγας, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και την Νόνη Καραγιάννη. Μεταξύ άλλων, είπε:

Δημοσιογράφος: Στην περίπτωση που η Ελιά δεν καταγράψει καλά αποτελέσματα στις ευρωεκλογές, εκτιμάτε ότι την επόμενη μέρα θα τεθεί ζήτημα ηγεσίας και επιλογών της;

Π. Ρήγας: «Αυτό είναι πάντα ανοικτό. Αλλά θεωρώ ότι για να τεθεί κάτι στο τραπέζι, θα πρέπει να υπάρχει μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση.

Ακούγονται κατά καιρούς διάφορα, ότι θα τεθεί θέμα ηγεσίας, τίποτα δεν αποκλείεται. Όμως, σε ένα σοβαρό κόμμα, με ιστορία και παράδοση, όλα αυτά θα πρέπει να έχουν ως πεδίο διαλόγου σοβαρές προτάσεις. Δεν υπάρχει, αυτήν την στιγμή, κάτι που να έχει συγκροτήσει μια σοβαρή εναλλακτική πρόταση στο εσωτερικό του κόμματος και να μπορεί με αξιόπιστο τρόπο να τεθεί στο τραπέζι».

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ελπίζω ο Βενιζέλος να μην προσπαθεί τόσο καιρό να εξαφανίσει το ΠΑΣΟΚ από τον χάρτη, μόνο και μόνο για να μην υπάρχει κανένα κίνητρο για κάποιον να τον διαδεχθεί.


--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.