Το ΚΚΕ πιστεύει ότι ο Μπουτάρης θέλει να τρομοκρατήσει τον κόσμο- Μάθετε το εντυπωσιακό γιατί

7.3.14


«Στόχος τους είναι να περιορίσουν την ελεύθερη έκφραση, να τρομοκρατήσουν το λαό, να σωπάσουν όποια φωνή αντιτάσσεται στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική τους». Αυτά κι άλλα πολλά αναφέρει μια πύρινη ανακοίνωση του ΚΚΕ κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Διαβάζοντας κανείς την ανακοίνωση, υποψιάζεται ότι ο κ. Μπουτάρης θα πρέπει να έχει κάνει κάτι φοβερά αντιδημοκρατικό, κάτι πολύ άσχημο. Χμ...

Τι έχει συμβεί; Ο Δήμος Θεσσαλονίκης επέβαλε για δεύτερη φορά πρόστιμο στο ΚΚΕ για την εκτεταμένη παράνομη αφισοκόλληση των στελεχών του για το επικείμενο φεστιβάλ της ΚΝΕ στην πόλη!

Με λίγα λόγια, το ΚΚΕ κατηγορεί τον δήμαρχο επειδή ο Δήμος εφάρμοσε απλώς το νόμο, προσπαθώντας να προστατέψει την πόλη του από εκατοντάδες αφίσες που αναρτώνται σε κάθε πιθανό και απίθανο μέρος. Μάλιστα, το ΚΚΕ επικαλείται και το φοβερό επιχείρημα περί «εξομοίωσης» της προπαγανδιστικής αφίσας του κόμματος με την «εμπορική - διαφημιστική αφίσα», λες και ο νόμος κάνει ή θα έπρεπε να κάνει διακρίσεις!

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι τον Μάρτιο του 2013, ο Δήμος Θεσσαλονίκης είχε μοιράσει και πάλι πρόστιμα (586,94 ευρώ) για αφισορύπανση σε Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ αλλά και ΚΚΕ, για διαφημιστικές αφίσες που είχαν αναρτήσει οι νεολαίες τους σε διάφορες κεντρικές οδούς της πόλης.