Ζητούνται παρθένες για κόμμα-σουπερμάρκετ

22.3.14


Συνεχίζει να «καινοτομεί» το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη το οποίο μετά την απόφαση του να μην έχει μέλη και στελέχη αλλά μόνο αρχηγό, προτείνει τώρα στους πολίτες να είναι αυτοί που επιλέξουν τους υποψηφίους του «κόμματος».

Πάνε οι εποχές που τα κόμματα τα ένωνε μια κοινότητα αξιών, που ιδρύονταν από παρέες που πίστευαν σε 5-10 αξίες και αρχές και ήθελαν να πείσουν κι άλλους να τους ακολουθήσουν. Τώρα ήρθε το Ποτάμι Του Σταύρου Του Θεοδωράκη. Τώρα εσείς θα βρείτε τις ιδέες, εσείς και τα πρόσωπα και μετά θα πάτε σε Εκείνον να σας αποδεχθεί.

Διαβάστε εδώ τις οδηγίες για το πως εσείς σεμνά θα προτείνετε κάποιους υποψηφίους για το Ποτάμι, ελπίζοντας ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης (ή σκέτο Σταύρος) θα τους εγκρίνει για να σταθούν δίπλα του, να γίνουν «φίλοι» του αλλά όχι στελέχη του κόμματος γιατί όπως προείπαμε, το κόμμα δεν έχει στελέχη. Αυτά είναι μπανάλ, ντεμοντέ και ξου-ξου. Το Ποτάμι έχει το σακίδιο Του, δεν χρειάζεται κανέναν.

Σύμφωνα με τις οδηγίες πάντως, πρέπει να προσέξετε το εξής:

-Οι προτεινόμενοι θα πρέπει να μην είναι εγγεγραμμένοι ή να κατείχαν αξίωμα σε άλλο κόμμα. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να έχουν εκλεγεί βουλευτές ή ευρωβουλευτές στο παρελθόν ή να έχουν διατελέσει σε κυβερνητικές θέσεις.

Προσέξτε λοιπόν πολύ πριν προτείνετε κάποιον. Οποιοσδήποτε φέρει το φρικτό αμάρτημα του να είναι εγγεγραμμένος σε κόμμα ή να έχει τύχει στο παρελθόν να είχε κάποιο σχετικό αξίωμα, δεν χωράει στο Ποτάμι, δεν τον θέλει δίπλα του ο αναμάρτητος και δίχως παρελθόν Σταύρος Θεοδωράκης.

Μην τολμήσετε να προτείνετε πρόσωπα που έχουν ασχοληθεί με τα κοινά μέσα από τα κόμματα (όπως γίνεται παντού στον κόσμο), που δεν έμειναν σπίτι τους κάνοντας κριτική από τον καναπέ τους, που ανέλαβαν ευθύνες ως ενεργοί πολίτες. Δεν τους θέλουμε αυτούς, είναι κάτι σαν λεπροί και ελπίζω το Ποτάμι όταν κυβερνήσει να φτιάξει και μερικούς χώρους σαν τη Σπιναλόγκα γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν πρέπει να κυκλοφορούν καν ανάμεσα στους κομιστές του νέου, του καινοτόμου και του διαφορετικού.

Γιατί βρε κουτά, ο Σταύρος ο Θεοδωράκης θέλει να ενώσει τους Έλληνες. Το δήλωσε από την Κρήτη, από εκεί που βρήκε αναλογίες μεταξύ της δικής του απολιτίκ ρητορικής και του Ελευθερίου Βενιζέλου.

Σταύρος Θεοδωράκης, για καλύτερες μέρες.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.