Ανοιχτό σε πλαστογράφους το ψηφοδέλτιο της Ελιάς;

22.4.14


Διαβάζοντας τη χθεσινή ανάρτηση μας σχετικά με τη λογοκλοπή της κ. Τομαή η οποία πολιτεύεται στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατίας, ένας καλός φίλος του blog μας επισήμανε ένα αντίστοιχο και μάλλον αρκετά πιο σοβαρό «κρούσμα» στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς.

Στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο συμμετέχει ο κ. Γιάννης Γιαλούρος ο οποίος είχε σκανδαλίσει την ακαδημαϊκή κοινότητα του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου καθώς φαίνεται ότι είχε αποδειχθεί ότι πλαστογράφησε πλήθος εγγράφων με αποτέλεσμα να εμφανίζεται αριστούχος του τμήματος και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.

Ένα σχετικό αφιέρωμα του τι ακριβώς συνέβη τότε, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Παράξενους ανθρώπους επιβραβεύουν τα κόμματα μας...

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

10 σχόλια:

 1. και τελικά τι έγινε; Δε γράφει το άρθρο πως τιμωρήθηκε τελικά ο κύριος αυτός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. To άρθρο υπογράφει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος (οχι ο δημοσιογράφος). Αν δεν κάνω λάθος, ο κ. Κοτρώτσος ήταν (είναι ακόμα;) εκπρόσωπος τύπου της Δημιουργία Ξανά. Ίσως μια ερώτηση σε αυτόν να μας διαφωτίσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ευχή και κατάρα22 Απριλίου 2014 - 10:30 π.μ.

  Πάνε οι παλιές καλές αξίες που με τόσο πειστικό τρόπο εκπροσωπούσε ο Δημήτρης Δρούτσας με το γιαλαντζί διδακτορικό του! Η δικαιολογία που έδωσε τότε ήταν μνημείο ευφυΐας που μόνο στον στενό γιωργοπαπανδρεϊκό κύκλο-κήπο μπορούσε τόσο μεγαλόπρεπο να στηθεί: λάθος στη μετάφραση! Το κέντρο μεταφράσεως και διερμηνείας του ΥΠΕΞ έκανε λάθος στη μετάφραση του βιογραφικού του Δρούτσα! Αλησμόνητα χρόνια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Λυπάμαι για το επίπεδο που έχει περιέλθει αυτό το blog. Παλιότερα οφείλω να ομολογήσω ότι μπορούσα να το διακρύνω από το λασπωμένο βυθό του διαδικτύου. Πλέον η αρνητική κριτική στο Ε. Βενιζέλο είναι ο ύψιστος σκοπός. Κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εκεί που είναι, (και) γιατί δεν ψηφίζουν οι Παπανδρεικοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΧΑΤΧΗΑΡΚΟΥΔΟΓΛΟΥ22 Απριλίου 2014 - 1:45 μ.μ.

  Βαγγέλη σε κατάλαβα... Εσύ είσαι... ευχή για τον εαυτό σου κατάρα για το ΠΑΣΟΚ... Ακόμα σε αναγνωρίζουμε... Σε ένα μήνα από το μαύρισμα στις εκλογές θα είσαι αγνώριστος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δ. Χριστόπουλος για την υπόθεση Σαμπιχά: Δύσκολα θα μπορούσα να είμαι στο ίδιο ψηφοδέλτιο !
  <<....οι διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέως κράτους βάλθηκαν να μας
  πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα αλλά
  δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, «πομάκων, τσιγγάνων και τουρκογενών». ...>>
  http://www.xanthipress.gr/d-christopoulos-gia-tin-ipothesi-sampicha-diskola-tha-borousa-na-ime-sto-idio-psifodeltio/

  Παραπολιτικέ,
  αυτός είναι ο Χριστόπουλος που διαφημίζεις, ή κάνω κάποιο λάθος? Γιατί
  αυτό το "ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα" ξεπρνάει τα όρια της ανοχής
  μου. Η ταύτιση με τον τουρκικό εθνικισμό για να αποσπάσει τους
  κατευθυνόμενους ψήφους του Προξενίου είναι η χειρότερη μορφή αλητείας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Θέλω να ελπίζω ότι στην Ελιά δεν γνώριζαν το παρελθόν του φοβερού αυτού τύπου -που πάντως, βρήκε και τα έκανε. Και ότι τώρα που το πληροφορήθηκαν θα αποσύρουν το όνομά του από το ευροψηφοδέλτιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Λάθος στην μετάφραση δεν είχε γίνει και στην περιπτωση Παπακωνσταντίνου με τη λίστα Λαγκαρντ;!;! Αυτήν ντε, που ο Βενιζέλος κρατούσε στα συρτάρια του αλλά ο κολλητός του ο Αντώνης τον καλυψε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Στο κείμενο αναφέρεται ότι η πρόταση για την τιμωρία του ήταν η στέρηση της φοιτητικής ιδιότητας για έναν χρόνο!
  Από όσο γνωρίζω, μετά από αυτό συνέχισε κανονικά στην σχολή, όπου με τα χίλια ζόρια, μετά από πολλά χρόνια, πήρε τελικά το πτυχίο του.
  Ο Γιάλλουρος είναι η κλασική περίπτωση ανθρώπου που εκμεταλλεύεται στο έπακρο, με περισσό θράσσος, την "συμπάθεια" των ανθρώπων για το πρόβλημά του, χωρίς κανένα δισταγμό και κανέναν ηθικό φραγμό.


  Δυστυχώς στην Ελιά δεν μπορούν να επικαλεστούν ότι δεν γνωρίζουν το ποιόν του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. αφού λοιπόν, φέρνεις αυτό το παράδειγμα και κατηγορείς τον Παπανδρέου για το Δρούτσα, πιστεύω να κατηγορείς και το Βενιζέλο για το Γιαλούρο... Αλλά μάλλον κατά τη γνώμη σου η ιστορία του Γιαλούρου (κατ' εξακολούθηση πλαστογραφία) ωχριά μπροστά στην περίπτωση Δρούτσα... Τώρα που το σκέφτομαι, μήπως φταίει ο Παπανδρέου για το Γιαλούρο;

  ΑπάντησηΔιαγραφή