Βρισιές, απειλές, υπονοούμενα: ο αιώνιος Βενιζέλος

1.4.14


Ήταν δύσκολες οι τελευταίες μέρες για τον Ευάγγελο Βενιζέλο λόγω των αυξημένων καθηκόντων  του κυβερνητικού εκπροσώπου που του ανέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς ο οποίος κι απουσίασε από τη Βουλή, αφήνοντας για ακόμα μια φορά τον...ευφυή πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να εισπράξει όλη τη φθορά.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Απόστολος Κακλαμάνης διέπραξαν το μέγιστο έγκλημα να ψηφίσουν κατά συνείδηση και να μην δεχθούν να στηρίξουν μια ρύθμιση για τις τράπεζες την οποία οι ίδιοι βρήκαν σκανδαλώδη.

Τα όσα ακολούθησαν είναι τα εξής:

α) Ο Βενιζέλος έκανε κανονικότατο ντου στο γραφείο του κ. Παπανδρέου στη Βουλή με το δάχτυλο τεντωμένο και με ουρλιαχτά που δεν έχουν προηγούμενο στην κοινοβουλευτική ιστορία της χώρας.

β) Εξύβρισε μπροστά σε πλήθος κόσμου τον 78χρονο Απόστολο Κακλαμάνη με εκφράσεις αποκαλυπτικές της ψυχοσύνθεσης του.

γ) Σαν παιδάκι που του έχουν κλέψει το γλυκό, βγήκε λίγες ώρες μετά και εκβίασε απείλησε ανοιχτά τον Γιώργο Παπανδρέου για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ.

Το καλύτερο; Όλα τα παραπάνω τα διέρρευσαν στον Τύπο οι δικοί του άνθρωποι και μάλιστα με πολλές λεπτομέρειες! Ο ίδιος δηλαδή ο Βενιζέλος θεωρεί ότι του κάνει καλό η διαμόρφωση της εικόνας του ως ενός τύπου που ουρλιάζει, βρίζει και απειλεί όποιον διαφωνεί μαζί του.

Ο Ζίγδης τουλάχιστον ήταν ευπρεπής.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.