Εθνική ντροπή: Φάλαγγα και ξυλοδαρμός από 14 άτομα οδήγησαν τον βαρυποινίτη στο θάνατο

4.4.14


Αποκαλύψεις που σοκάρουν, για τον τρόπο που ξυλοκοπήθηκε και βασανίστηκε μέχρι θανάτου ο Αλβανός βαρυποινίτης και δολοφόνος του σωφρονιστικού υπαλλήλου, Γ. Τσιρώνη, φέρνει στο φως η έρευνα των αρχών.

Από τα στοιχεία της έρευνας προκύπτει ότι ο βαρυποινίτης έφαγε ξύλο στο Μαλανδρίνο μετά τη δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου, όμως, ο βασανισμός και τα θανατηφόρα χτυπήματα έγιναν στη Νιγρίτα, προτού μεταφερθεί στο κελί το οποίο είχε κάμερα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τε τελευταία ευρήματα του ιατροδικαστή, ο βασανισμός με φάλαγγα στα πέλματα έγινε με σεντόνια, τα οποία ο βασανιστής τα έστριψε και έφτιαξε χοντρούς κόμπους, ώστε να μοιάζουν με αυτοσχέδιο βούρδουλα. Μάλιστα, κατά διαστήματα το έβαζε σε νερό για να είναι ακόμα πιο δυνατά τα χτυπήματα.

Η ώρα του βασανισμού εντοπίζεται, λίγο μετά την παράδοση του Καρέλι στις φυλακές Νιγρίτας. Συγκεκριμένα, από τις 4 παρά 3 μέχρι τις 7 παρά 28, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μπαινόβγαιναν με... βάρδιες στην αίθουσα αναμονής των φυλακών, όπου δεν υπάρχουν κάμερες, και χτυπούσαν τον Αλβανό βαρυποινίτη με κλωτσιές και γροθιές σε όλο το σώμα, ενώ του έσπασαν το στέρνο με αγκωνιές.

Πηγή: Ημερησία

Σχόλιο Παραπολιτικής: Πρόκειται για έναν πρωτοφανή διασυρμό της χώρας μας και λυπάμαι πραγματικά για όσους επιμένουν να ψελλίζουν «καλά του έκαναν».

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.