Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης στη χώρα του «με εντολή Σαμαρά»

3.4.14

«Θα τους λιώσω», μια φράση υπέρ της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης
Εδώ και δυο χρόνια, κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι τα πάντα γίνονται «με εντολή Σαμαρά», λες και δεν υπάρχουν θεσμοί και συλλογικές αποφάσεις, μόνο πρωθυπουργός.

Από χθες, οι ίδιοι άνθρωποι αλλά κι αρκετοί ακόμα προσπαθούν να μας πείσουν ότι η περίπτωση Μπαλτάκου είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα «με εντολή Σαμαρά». Ο πρωθυπουργός ήταν υπεύθυνος για όλες τις πράξεις της κυβέρνησης του εκτός από τις συναντήσεις του κ. Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή!

Όσοι λοιπόν είμαστε έξαλλοι με το ότι οι πόρτες του Μεγάρου Μαξίμου υπήρξαν για δυο χρόνια συνειδητά ανοιχτές στους νεοναζί, κατηγορούμαστε σήμερα ότι αθωώνουμε τη Χρυσή Αυγή και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε ότι το video δείχνει ότι χρωστάμε στον Αντώνη Σαμαρά τη σύλληψη της Χρυσής Αυγής.

Προσέξτε τον συλλογισμό: Ο Μπαλτάκος λέει βλακείες και η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη αλλά μπράβο στον Σαμαρά που έβαλε φυλακή τη Χρυσή Αυγή κόντρα στον Μπαλτάκο, αν και η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και δεν επηρεάζεται από κανέναν.

Την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης πλήγωσε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς όσο κανείς άλλος πρωθυπουργός στη Μεταπολίτευση. Την πλήγωσε με τις μπούρδες «θα τους λιώσω», την πλήγωσε και με την απόφαση του να συγκυβερνά τη χώρα με τον Μπαλτάκο υπό το επικοινωνιακό μότο «με εντολή Σαμαρά».

Τάισε το τέρας και τώρα τον κατασπαράζει. Δεν του φταίει κανείς.

Υ.Γ O φόβος για τον ΣΥΡΙΖΑ έχει οδηγήσει και σοβαρούς ανθρώπους να υποστηρίζουν απίστευτες μπούρδες για τις οποίες τον επόμενο καιρό σίγουρα θα μετανιώσουν. 

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.