Μετά το Πάσχα θα απαντήσει στη Βουλή ο Σαμαράς για τον Μπαλτάκο!

9.4.14

Με αφορμή την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε χθες:

Η κυβέρνηση επιθυμεί την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Για την πραγματοποίησή της απαιτείται η ταυτόχρονη παρουσία όλων των πολιτικών αρχηγών και δυστυχώς οι υποχρεώσεις της Ευρωπαϊκής Προεδρίας καθιστούν αδύνατο τον άμεσο προσδιορισμό της ημερομηνίας.

Θα ζητήσουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής να προσδιορίσει την ημερομηνία μετά τη διακοπή των κοινοβουλευτικών εργασιών για το Πάσχα.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Για ακόμα μια φορά, η Νέα Δημοκρατία δείχνει πόσο περιφρονεί τους θεσμούς και πόσο αδιαφορεί για τη δίψα των πολιτών για απαντήσεις. Δυο χρόνια τώρα, ο Αντώνης Σαμαράς απουσιάζει ουσιαστικά από τη Βουλή και στέλνει απλώς που και που τον Βενιζέλο να τσακωθεί με τον Τσίπρα, για να εισπράξει εκείνος τη φθορά.

Μετά το Πάσχα, η κυβέρνηση φιλοδοξεί να έχει ολοκληρωθεί η πλύση εγκεφάλου των πολιτών από τα κανάλια. Παίζει στο Μαξίμου να παρακαλάνε να μην βρεθεί το boeing για να ασχολούνται τα δελτία...

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.