Οι υπεύθυνοι και ο ανεύθυνος

2.4.14

Ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Γιάννης Κουτσούκος, ο σημερινός υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Κεγκέρογλου, ο απίθανος Μιχάλης Κασσής, η Άντζελα Γκερέκου και ο πολύς Πάρις Κουκουλόπουλος έχουν κάτι κοινό.

Έχουν καταψηφίσει διατάξεις ή ολόκληρα πολυνομοσχέδια από το 2009 μέχρι σήμερα και οι περισσότεροι διαγράφηκαν από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ αλλά τους πήρε μετά πίσω ο σπουδαίος ηγέτης Ευάγγελος Βενιζέλος.

Περιττό να πω ότι το ίδιο ισχύει και για τους Λοβέρδο και Αηδόνη, τους δυο νέους πυλώνες της κυβερνητικές σταθερότητας, οι οποίοι και αποτελούν και την ηγετική ομάδα του λαοφιλούς κόμματος «Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα».

Διαβάσατε ποτέ ότι όλοι αυτοί καταστρέφουν το ΠΑΣΟΚ, την Ελλάδα, την Ευρώπη και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα; Ζήτησε κανείς από το ΠΑΣΟΚ τη μαζική δημόσια απομόνωση και διαπόμπευση τους;

Όχι φυσικά. Όλα τα παραπάνω συνέβησαν όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, συμπτωματικά μαζί με τον Απόστολο Κακλαμάνη, καταψήφισε μια ρύθμιση για τις τράπεζες. Για τις τράπεζες, όχι για κάτι που αφορά ρουσφέτια και κατεστημένα στην εκλογική του περιφέρεια.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.