Πουλάει τρέλα το ΠΑΣΟΚ για τον Μπαλτάκο: Να ενισχυθεί ο προοδευτικός πόλος στην κυβέρνηση

2.4.14

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τον κ. Μπαλτάκο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η άμεση παύση  του κ. Μπαλτάκου είναι το λιγότερο.

Η παρουσία  στη θέση του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης ενός προσώπου με αυτές τις ιδεολογικές προτιμήσεις και τις πολιτικές απόψεις και πρακτικές ήταν παλιό «πρόβλημα», όπως είχε πει  χαρακτηριστικά πριν λίγες ημέρες  ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δεν μπορεί να υπάρχει μέσα στον κυβερνητικό  μηχανισμό κανένας ακροδεξιός θύλακας που υπονομεύει την κυβερνητική πολιτική και  το σεβασμό της προγραμματικής συμφωνίας που την διέπει.

Κατά τα λοιπά οι εκλεκτικές  συγγένειες με το φιλοναζισμό, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά, αργά ή γρήγορα, εκδηλώνονται ,αποκαλύπτονται και πληρώνονται.
Γι αυτό έχει σημασία στο πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας που καλύπτει επιτακτική εθνική ανάγκη, να είναι ισχυρός και ενισχυμένος ο προοδευτικός πόλος.

Περιττεύει, τέλος, να τονίσουμε τον  απόλυτο σεβασμό μας  στα πρόσωπα των εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών  που χειρίστηκαν  και  χειρίζονται την υπόθεση της «Χρυσής αυγής» στο πλαίσιο της δικαστικής ανεξαρτησίας και της διάκρισης των λειτουργιών.

Σχόλιο Παραπολιτικής: Απίστευτη ανακοίνωση. Απίστευτη. Δεν θέλουν να καταλάβουν τίποτα.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.

5 σχόλια:

 1. ευχή και κατάρα2 Απριλίου 2014 - 3:59 μ.μ.

  Υπάρχουν πράγματα και αυτά σταθμίζονται. Προφανέστατα υπάρχει απίστευτα σοβαρό πρόβλημα με τον Μπαλτάκο αλλά υπάρχουν πολύ πιο ζέοντα προβλήματα και εξελίξεις που δεν γίνεται να μείνουν πίσω. Από μια πλευρά η εξέλιξη αυτή μπορεί και να αποβεί θετική γιατί κόβεται ο ακροδεξιός βραχίονας της κυβέρνησης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μάλλον αισίοδοξη πρόβλεψη το 52 και σήμερα .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βενιζέλε έχεις επίγνωση του τι έχει γίνει η νομίζεις ότι είναι Φνινοπωρινή ψιχάλα? Εάν νομίζεις έτσι,είσαι το ίδιο επικίνδυνος όπως αυτοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. νταξει πασοκ-νδ στις εκλογες θα εξαερωθουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κόβεται ο ακροδεξιός βραχίονας της κυβέρνησης; Τι έγινε, φεύγει ο Σαμαράς από την εξουσία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή