Πρόκληση Βορίδη: Ήταν χρήσιμες οι παρεμβάσεις Μπαλτάκου στην κυβέρνηση

5.4.14

Την εκτίμηση πως ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος δεν είχε «καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής» έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ωστόσο πως «ένα πολιτικό ατόπημα» δεν μπορεί να ακυρώσει τη συνεισφορά του κ. Μπαλτάκου στο κυβερνητικό έργο.

«Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να γνώριζε ο Μπαλτάκος οτιδήποτε για αυτό το θέμα», ανέφερε στο Mega ο κ. Βορίδης, υπογραμμίζοντας πως «δεν πρέπει να αφήσουμε τον Κασιδιάρη να πάει το θέμα όπου θέλει» και να ξεχαστεί η δράση της ΧΑ.

Παρά ταύτα, απαντώντας στην κριτική που έχει εξαπολύσει η αντιπολίτευση αλλά και το ΠΑΣΟΚ κατά του κ. Μπαλτάκου, ο κ. Βορίδης σημείωσε πως θα ήταν λάθος να διαγραφεί το συνολικό έργο του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης λόγω ενός «πολιτικού ατοπήματος».

«Επειδή έκανε ένα πολιτικό ατόπημα δεν θα πούμε πως ο Μπαλτάκος δεν είχε συνεισφορά ή ότι παρεμβάσεις του δεν ήταν χρήσιμες», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Πηγή: News.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Την ώρα που τα ΜΜΕ προσπαθούν μάταια να μας πείσουν σχεδόν ότι ο κ. Σαμαράς δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του κ. Μπαλτάκου, ο Μάκης Βορίδης του αναγνωρίζει πολιτικό ρόλο στη λειτουργία της κυβέρνησης.

Κατά τον κ. Βορίδη, ο ακροδεξιός συνομιλητής των νεοναζί Μπαλτάκος έκανε «χρήσιμες παρεμβάσεις». Αλλά ο Σαμαράς δεν ήξερε τίποτα...

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.