Στα άκρα η σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ- Αποχώρησαν από το συντονιστικό της Κ.Ο Μωραΐτης-Τριαντάφυλλος

1.4.14


Χαρακτηριστικά ανοικτής σύγκρουσης εμφανίζονται πια στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μετά την οργισμένη αντίδραση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να μην στηρίξει την πρόταση της κυβέρνησης για τις τράπεζες.

Στη σημερινή συνεδρίαση του συντονιστικού οργάνου της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, ο Παναγιώτης Ρήγας προσήλθε περίπου με το αίτημα...μαζικής καταδίκης του Γιώργου Παπανδρέου και του Απόστολου Κακλαμάνη από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κάτι το οποίο προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση βουλευτών του κόμματος.

Από τη συνεδρίαση αποχώρησαν ο Θάνος Μωραΐτης και ο Κώστας Τριαντάφυλλος ενώ σε αυτή προσήλθαν (μετά από καιρό) η Εύη Χριστοφιλοπούλου και ο Βασίλης Κεγκέρογλου οι οποίοι και εναρμονίστηκαν με τη γραμμή Ρήγα, κάτι αναμενόμενο λόγω της υπουργικής ιδιότητας που διατηρούν στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος επιχειρεί να δημιουργήσει ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο σκηνικό σύγκρουσης με τον Γιώργο Παπανδρέου, ώστε να κρύψει πίσω από αυτό τον διαφαινόμενο εκλογικό διασυρμό της Ελιάς.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.