Τελικά γιατί παραιτήθηκε ο Μπαλτάκος;

6.4.14

Πηγή
Χαζεύω τα διάφορα δημοσιεύματα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, δηλαδή σχεδόν όλου του Τύπου, σχετικά με την υπόθεση Μπαλτάκου και για ακόμα μια φορά διαπιστώνω ότι στα μάτια των πολιτικών και των εκδοτών μοιάζουμε σίγουρα ηλίθιοι.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να τους αδικήσω και πάρα πολύ καθώς έχουμε δώσει κατά καιρούς πολλά δικαιώματα με την ψήφο μας αλλά όπως και να έχει, πάντα μου προκαλεί μια κάποια έκπληξη η διάθεση που δείχνουν να μας εξαπατήσουν.

Διαβάζω λοιπόν, ακόμα και στις σελίδες της ίδιας εφημερίδας, και ότι ο Μπαλτάκος ήταν πολύ ισχυρός στην κυβέρνηση και ότι «σιγά μωρέ, ποιος ήταν ο Μπαλτάκος» και «σιγά μωρέ, δεν λέει και τίποτα στο video».

Όπως λέει κι ένας φίλος, μας φτάνουν στο σημείο να αναρωτηθούμε ακόμα κι αν έπρεπε και να παραιτηθεί ο Μπαλτάκος αφού πια είχε τόσο ασήμαντο ρόλο στο Μέγαρο Μαξίμου και δεν είπε και τίποτα σπουδαίο...

Ακόμα και για τα διαχρονικά υψηλά στάνταρ της προπαγάνδας των ελληνικών ΜΜΕ, η στάση που τηρούν στη συγκεκριμένη υπόθεση σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ...

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.