Τσίπρας: Ο Σαμαράς αντιμετώπισε τη Χρυσή Αυγή για να κερδίσει τις ψήφους τις

3.4.14


Στο επίμαχο video της συνομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη με τον Τάκη Μπαλτάκο, ο πρώην στενός συνεργάτης του Σαμαρά αναφέρει ως πρώτο λόγο δίωξη της Χρυσής Αυγής από τον Σαμαρά το ότι η εκλογική της επιρροή τον δυσκόλευε να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο τη συγκεκριμένη αποστροφή Μπαλτάκου και χθες σχολίασε:

Ο κ. Μπαλτάκος δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Ο κ. Μπαλτάκος είναι στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Ο κ. Μπαλτάκος είναι Γενικός Γραμματέας της κυβέρνησης. Κανένας πρωθυπουργός δεν έχει γενικό γραμματέα της κυβέρνησης, που είναι νευραλγική θέση, έναν οποιονδήποτε, πέρα από έναν πολύ έμπιστο και στενό συνεργάτη.

Ως εκ τούτου για μας είναι σαφές ότι πρώτον φανερώνει τις εκλεκτικές αυτές συγγένειες που είχαμε καταγγείλει από το παρελθόν –και σας έφερα και παραδείγματα, δεύτερον φανερώνει τον καιροσκοπισμό του κ. Σαμαρά.

Ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να αντιμετωπίσει την Χρυσή Αυγή και να τη θέσει ενώπιον του νόμου, όχι για να αντιμετωπίσει την εγκληματική της δραστηριότητα, αλλά για να μειώσει τα εκλογικά της ποσοστά. Αυτό βγαίνει απ όλη αυτή τη συνομιλία και για να αντιμετωπίσει την προοπτική ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα και να είναι η επόμενη κυβέρνηση

Δυστυχώς, το χθεσινό video Μπαλτάκου επιβεβαιώνει ότι η τρομακτική ανοχή που έδειξε η Νέα Δημοκρατία στη Χρυσή Αυγή μέχρι τη δολοφονία Φύσσα και η τρομερή επιπολαιότητα που έδειξε μετά εξηγούνται απόλυτα.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.