Άρης Σπηλιωτόπουλος: Ο υποψήφιος της θλιβερής πλευράς της Μεταπολίτευσης

13.5.14



Σε αυτή την προεκλογική καμπάνια για τον δήμο της Αθήνας, μάθαμε ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος συναγωνίζεται τη Χρυσή Αυγή σε ακραίες απόψεις με αποκορύφωμα τις ανοησίες που λέει για το τζαμί που πρόκειται να κατασκευαστεί στην Αθήνα.

Απόψε, στο άτυπο debate των υποψήφιων δημάρχων που φιλοξένησε το Mega, είδαμε έναν Άρη Σπηλιωτόπουλο βγαλμένο από τους χειρότερους εφιάλτες της Μεταπολίτευσης. Εριστικός, αγενής και φλύαρος, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων που διέλυσαν την Ελλάδα και κατέστρεψαν τους Έλληνες έκανε ό,τι μπορούσε για να μην απαντήσει σε κανένα ερώτημα αλλά και για να μην επιτρέψει σε κανένα συνομιλητή του να εκφράσεις τις απόψεις του. Φυσικά, όλα αυτά έγιναν με την ανοχή της Όλγας Τρέμη η οποία δεν κατάφερε με κανέναν τρόπο να συντονίσει μια φυσιολογική συζήτηση.

Τόσο ο Γιώργος Καμίνης όσο και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αρνήθηκαν να τον ακολουθήσουν σε αυτή τη συνειδητά χυδαία κατρακύλα αλλά το πρόβλημα γι' αυτούς είναι όταν ο προεκλογικός αγώνας διεξάγεται με όρους ζούγκλας, επιβιώνουν συνήθως τα πιο αδίστακτα αγρίμια.

Παρά τα αντιμνημονιακά κλισέ του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ότι ο Καμίνης και ο Σακελλαρίδης βρίσκονται στην ίδια πλευρά της μάχης και προσωπικά δεν θα ήμουν καθόλου αρνητικός στο να συνθέσουν πολιτικά τις δυνάμεις τους τόσο πριν όσο και μετά τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν ταμπού στον αγώνα ενάντια στους νεοφασίστες και τους τυχοδιώκτες ακροδεξιούς.