Δεν διαψεύδει το ΠΑΣΟΚ τους Financial Times για την ανατροπή Παπανδρέου από τους Μπαρόζο-Σαμαρά-Βενιζέλο

12.5.14


Ανακοίνωση για το ρεπορτάζ των Financial Times που αποκαλύπτει την ανατροπή του Γιώργου Παπανδρέου από την ευρωπαϊκή Δεξιά με τη βοήθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου εξέδωσε πριν από λίγο το ΠΑΣΟΚ, χωρίς να διαψεύσει το παραμικρό.

Διαβάστε με προσοχή την ανακοίνωση:

Για τη συνάντηση των Καννών στις αρχές Νοεμβρίου 2011 έχουν γραφτεί περισσότερα ίσως σχόλια και από αυτά που γράφτηκαν για τη μάχη των Καννών. Όσοι συμμετείχαν στη συνάντηση αυτή κάποια στιγμή θα αναφερθούν με αυθεντικό τρόπο στα πραγματικά περιστατικά.

Σημασία  έχει ότι μετά τις Κάννες η τότε κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου  έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή  και οδήγησε με δική της πρωτοβουλία στην ευρύτερη συνεργασία της κυβέρνησης Παπαδήμου που εξειδίκευσε και εφάρμοσε μέχρι τις 9 Μαρτίου 2012 τα όσα είχαν επί της αρχής συμφωνηθεί και αποφασιστεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 26/27 Οκτωβρίου 2011. 

Χάρις στο πλαίσιο αυτό, τις θυσίες και τις δημοκρατικές επιλογές του Λαού της,  η χώρα μας  τώρα έχει κάνει τη στροφή προς την οριστική έξοδο από την κρίση και το μνημόνιο και ξαναγίνεται ένα  ουσιαστικά ισότιμο μέλος της Ευρωζώνης.