Μετά τον Μπούκουρα, ετοιμαστείτε να κλάψουμε κι εμείς

8.5.14


Δεν ξέρω αν έχουν ήδη στεγνώσει τα κροκοδείλια δάκρυα του φασίστα Μπούκουρα αλλά υποψιάζομαι ότι σύντομα θα αρχίσουμε να κλαίμε εμείς καθώς η Χρυσή Αυγή καλπάζει προς την τρίτη θέση στις Ευρωεκλογές.

Παρά την τεχνητή αισιοδοξία που δημιουργήθηκε για ξεφούσκωμα των νεοναζί, οι πραγματικές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το κόμμα του προφυλακισμένου Νίκου Μιχαλολιάκου θα λάβει ένα ποσοστό μεγαλύτερο από το 6,97% των εθνικών εκλογών του Ιουνίου του 2012.

Το παρήγορο είναι ότι λόγω της αποχής, το μεγαλύτερο ποσοστό της Χρυσής Αυγής στις Ευρωεκλογές ίσως να μην συνοδευτεί κι από αύξηση του απόλυτου αριθμού των ψηφοφόρων της αλλά εκτιμώ ότι αυτό είναι κάτι που κανείς δεν θα θυμάται 2-3 μέρες μετά τη βραδιά των εκλογών.

Aν και ήδη αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία η εκλογική επιτυχία ενός ναζιστικού μορφώματος, αναλογιστείτε πόσο μεγαλύτερη κατάντια θα είναι για την κοινωνία μας το να καταφέρει να αυξήσει τα ποσοστά του, παρόλο που έχει συνδεθεί άμεσα με δεκάδες αξιόποινες πράξεις μεταξύ των οποίων και ανθρωποκτονίες όπως αυτή του Παύλου Φύσσα.

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.