Ο απίθανος Γρηγοράκος προειδοποιεί: Ή θα ψηφίσετε Ελιά ή θα γίνουμε Ουκρανία

6.5.14


Σε απόλυτη παράκρουση φαίνεται ότι βρίσκονται οι τελευταίοι φρουροί του απεχθούς Βενιζελισμού, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τη σημερινή απίθανη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο κ. Γρηγοράκος τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δυνατόν μετά από 20 μήνες που η κυβέρνηση και το ΠΑΣΟΚ έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους, η ΕΛΙΑ και το ΠΑΣΟΚ να φανούν στις εκλογές ότι είναι ο αδύναμος κρίκος της κυβέρνησης. Δεν είναι δυνατόν ένας βουλευτής που δεν έχει τη νομιμοποίηση στο Νομό του ή το ίδιο το ΠΑΣΟΚ και η ΕΛΙΑ που δεν θα έχει νομιμοποίηση να συνεχίσει να είναι στην Κυβέρνηση ή να είναι μέλος μίας Κυβέρνησης που δεν θα είναι σταθερή».

Ανεβάζοντας τους τόνους κάλεσε τους πολίτες να διερωτηθούν πριν ψηφίσουν «εάν την Κυριακή το βράδυ των εκλογών θέλουν η Ελλάδα να είναι μία χώρα που θα υποστεί ότι έχουν υποστεί χώρες όπως η Ουκρανία, ή χώρες της Βόρειας Αφρικής …».

Ο κ. Γρηγοράκος πρόσθεσε πως «αυτό που κρίνεται στις ευρωεκλογές είναι η σταθερότητα της Κυβέρνησης. Εάν ο λαός θέλει να στηρίξει μία Κυβέρνηση που “έχει βάλει πλάτη” πρέπει να στηρίξει την ΕΛΙΑ και το ΠΑΣΟΚ που έχασε πολλές δυνάμεις σε αυτή την πορεία, έφτασε στο 12%. Εάν δεν επικυρωθεί η επιλογή του ΠΑΣΟΚ να συμμετέχει στην Κυβέρνηση για να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα και την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο, δεν μπορεί να υπάρχει σταθερότητα στην Κυβέρνηση».

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.