Ο θρίαμβος της Χρυσής Αυγής εξηγείται

18.5.14


Το ότι τα κανάλια έσπευσαν να προστατεύσουν την πολυχρονεμένη κυβέρνηση μας από το σκάνδαλο Μπαλτάκου, φαίνεται ότι αποκοίμισε ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης σχετικά με τη δυναμική της Χρυσής Αυγής.

Σήμερα, δεν είναι μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης που θριαμβεύει με 14%-17% στο δήμο της Αθήνας αλλά και ο Ηλίας Παναγιώταρος ο οποίος φαίνεται ότι λαμβάνει κάπου μεταξύ 9% και 11% στην Περιφέρεια Αττικής, γελοιοποιώντας όλες τις δημοσκοπήσεις.

Η Χρυσή Αυγή είχε ήδη θριαμβεύσει ανά την Αττική πολύ πριν έρθει στα χέρια της ένα υπερόπλο προπαγάνδας όπως το video Μπαλτάκου, πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν υπήρξε καμία συνέπεια για την κυβέρνηση πέρα από την αποδοχή της παραίτησης Μπαλτάκου και της προσπάθειας να ξεχαστεί το γεγονός.

Το ότι η Δημοκρατία μας ανέχθηκε να παραμείνει πρωθυπουργός ο άνθρωπος που επέτρεψε στον Μπαλτάκο να συνομιλεί με το παρακράτος μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, δεν θα μπορούσε παρά να αποφέρει εκλογικά κέρδη για τους νεοναζί.

Με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο και τον Α.Γεωργιάδη να συμβάλλουν καθοριστικά στη διάδοση μιας ακροδεξιάς ατζέντας στο δημόσιο διάλογο, πότε αρνούμενοι την κατασκευή τζαμιού και πότε κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για...κομμουνισμό, κανείς δεν δικαιούται να εκπλαγεί με την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Το δράμα θα ολοκληρωθεί στις Ευρωεκλογές. Συγχαρητήρια σε όσους στο όνομα της σταθερότητας έχουν ανεχθεί του κόσμου τις αξιακές εκπτώσεις.