ΟΙ 5 αντιπεριφερειάρχες που έκοψε ο Σγουρός επειδή δεν προσκύνησαν τον Βενιζέλο

7.5.14



Μια σημαντική διαφοροποίηση, σε σχέση με το 2010, μπορεί κανείς να εντοπίσει στην παράταξη του Γιάννη Σγουρού που διεκδικεί ξανά την Περιφέρεια Αττικής η οποία μπορεί και να εξηγεί γιατί δεν εμφανίζει την ίδια δυναμική με τότε.

Χωρίς κανείς να εξηγήσει ποτέ το γιατί και χωρίς τα ΜΜΕ να αναρωτηθούν, δεν θα είναι ξανά υποψήφιοι με τον Γιάννη Σγουρό 5 από τους 8 αντιπεριφερειάρχες του. Πρόκειται για τους Κωνσταντίνο Μανιάτη, Μαρία Καρακλιούμη, Στέφανο Χρήστου, Χρυσάνθη Κισκήρα και Κωνσταντίνο Παπαντωνίου.

Όλοι οι παραπάνω αντιπεριφερειάρχες προέρχονταν από το ΠΑΣΟΚ και αποτέλεσαν επιλογές της τότε ηγεσίας του κόμματος, κάτι που φαίνεται ότι σήμερα πλήρωσαν ακριβά καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Ευάγγελος Βενιζέλος ήταν αυτός που ενθάρρυνε τον Γιάννη Σγουρό από το να τους απομακρύνει, ακριβώς επειδή δεν αποτελούσαν με κανέναν τρόπο πρόσωπα της επιρροής του.

Το παράδοξο είναι ότι ενώ ακούμε συνεχώς παντού για την επιτυχημένη θητεία του κ. Σγουρού, στην οποία δεν μπορεί παρά να έχουν μερίδιο και οι αντιπεριφερειάρχες του, κανείς δεν μας είπε γιατί αυτοί δεν συνεχίζουν στο πλευρό του.

Αν πέτυχε η παράταξη του 2010, γιατί και υπέρ ποιων διαλύθηκε;

--
Κατεβάστε την εφαρμογή της Παραπολιτικής για κινητά τηλέφωνα και tablet από το iTunes κι από το Google Play.