Οι τουρίστες πάνε μόνο σε χώρες με δεξιές κυβερνήσεις;

17.5.14


Tην πτώση της κυβέρνησης του με πιθανή μείωση του τουρισμού συνέδεσε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επιβεβαιώνοντας τον πανικό που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο κυβερνητικό επιτελείο.

Παραθέτω το συγκεκριμένο απόσπασμα της ομιλίας του:

Και τώρα είδε και απόειδε ο ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τον κόσμο να ψηφίσει για να ανατρέψει αυτή την κυβέρνηση. Καλεί το λαό να τον βοηθήσει σε σχέδια όχι σταθερότητας, αλλά αποσταθεροποίησης της χώρας. Που στρέφονται πρώτα εναντίον του ίδιου του ελληνικού λαού!

Και δεν τον ενδιαφέρει τι θα γίνει μετά; Δεν τον ενοχλεί η ακυβερνησία που θα ακολουθήσει. Δεν τον πειράζει ότι θα γυρίσουμε στην κρίση. Δεν έχει κανένα πρόβλημα που φέτος περιμένουμε νέο ρεκόρ αφίξεων στον τουρισμό. Γιατί αν αρχίσει πάλι η αστάθεια στη χώρα, τέτοιες αφίξεις δεν θα δούμε! Και ο κόσμος θα χάσει χρήματα και εισόδημα. Αλλά τίποτε απ’ αυτά δεν τον νοιάζει. 

Μήπως στη Νέα Δημοκρατία νομίζουν ότι οι τουρίστες έρχονται στη χώρα μας για να θαυμάσουν την κυβέρνηση Σαμαρά; Κόβουν εισιτήριο να δουν τον Α.Γεωργιάδη να εξοργίζεται στα τηλεοπτικά πάνελ;