Ψήφος στον καλό δήμαρχο Γιώργο Καμίνη

17.5.14


Ζώντας στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του Γιώργου Καμίνη, πιστεύω ότι τα ηνία της πόλης κράτησε ένας καλός, σοβαρός και προοδευτικός δήμαρχος.

Δεν έβαλε μόνο τάξη στα οικονομικά του δήμου αλλά ταυτόχρονα φρόντισε με τη δημόσια παρουσία του να επαναπροσδιορίσει του ρόλου του δημάρχου στη ζωή μιας πόλης, αποφεύγοντας συνειδητά να υπόσχεται την υλοποίηση πραγμάτων που είναι εκτός των αρμοδιοτήτων του. Καθοριστική ήταν η συμβολή του και στην αναγέννηση περιοχών και γειτονιών της πόλης την οποία κατέστησε πολύ πιο φιλική στις πρωτοβουλίες πολιτών και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Στηρίζω τον Γιώργο Καμίνη γιατί πάνω από όλα είναι καλός δήμαρχος, γι' αυτό που είναι κι όχι γι' αυτό που φαντάζονται ότι είναι διάφοροι ανθυποπαράγοντες της Κεντροαριστεράς που φωτογραφήθηκαν τρεις χιλιάδες φορές μαζί του και που το 2010 έκαναν ό,τι δεν τον ξέρουν μέχρι να κερδίσει τις εκλογές.

Εύχομαι επίσης καλή επιτυχία σε εκείνους τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του που πραγματικά θέλουν αλλά και μπορούν να εκπροσωπήσουν στο δημοτικό συμβούλιο τους ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές της πόλης, σε εκείνους που έχουν μάθει να δίνουν και να κερδίζουν μικρές μάχες καθημερινότητας και να μην αρκούνται στο Facebook.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ τους δεκάδες ανιδιοτελείς εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητα Καμίνη ανά την Αθήνα, αγωνιζόμενοι κόντρα σε εχθρούς και φλύαρους φίλους για μια προοδευτική αυτοδιοικητική ατζέντα.

Με τη νίκη!